reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Wandzioszek no to git! Wątek już założony. ;D

wanda_23 pisze:
Natalia - ja juz mowilam ze pomoge w organizacji ZJAZDU, ale wybacz, nie w tej chwili :p ;D ;D ;D jak juz sie przeniose i rozpakuje to mozemy o tym myslec :)

Spoko, spoko, Ty się nie denerwuj, do zimy jeszcze kupa czasu i do konkretów też. :) Na razie zrobimy wywiad co i jak, ustalimy na spokojnie strategię postępowania i potem dopiero będziemy działać. Szybciorem montuj tego neta a jak nie to przynajmniej poszukaj jakiejś cyber-kafejki w pobliżu. ;) A neostrady nie chcecie? My mamy i jesteśmy bardzo zadowoleni.

reklama
Cyprysiowa, Nathalie - Gratuluje przewrotów i wugibasków Waszych dzieciaczków!

Zdanka - kurcze tak sie cieszę że jesteśmy umówione na sobotę... :-[  tylko mnie już nie będzie  - w czwartek wyjeźdżam do Częstochowy do ukochanej rodzinki (m.in. pomóc szwagrowi bo siostra wyjeżdża na kilka dni) a stamtąd juz tatko mnie zawiezie na lotnisko do Katowic i polecę do Włoch... :-[  :-[  :-[ ale po powrocie moze sie umówimy na małe pluskanko i może później jakąś kawkę u mnie? Będziesz naszym instruktorem? Tylko w lipcu chyba jest przerwa techniczna na basenie.

Wandzia - dobrze, ze juz działacie w spr. netu  ;D  ;D  ;D  Jak dobrze pojdzie to jeszcz sie nie rozpakujesz a bedziesz siedziec na bb - sila nalogu :D

juz dostal w leb...a poszlo o pampersy bo ma tanio zalatwic i chce od razu 8 paczek ciekawe skad chce kase na to wziasc ???debil.Dobranoc

Natalia - no to git ;D ;D ;D bedziem dzialac :)

Karina - oczywiscie ze bede na bb zanim sie rozpakuje... pakowanie planuje na tydzien a rozpakowywanie na tydzien :D :D :D :D

zajrze na nowy watek i spadam do wyrka, bo rano znowu pakowanie :)

reklama
Do góry