reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Sorbuś ale czadzik! No to będziemy mogły się wspierać duchowo! Moja teściowa pewnie tylko ze 2 tyg. będzie, ale ja chyba dłużej jednak pociągnę. Zobaczy się. ;D

wITAM
jA TEZ JESTEM ZA ZJAZDEM JAK NAJBARDZIEJ ;D

Magdus no cos Ty a moj chlop ??? jest beznadziejny, mamisynek i wogole hehe ale juz wzielam go w obroty i jest poprawa o tesciowej nie slyszalam od dnia matki ani ona nie dzwonila normalnie luz blus :laugh: chyba wszystko wraca do normy :)

Didi te bole brzucha to napewno wina tesciowej, rzadaj odszkodowania :p ;D ;D

Wanda bedzie mi Ciebie brakowalo, musisz szybko necika podlaczyc....pamietaj Ja mam ex chlopaka w Poznaniu wiec jesli Cie dlugo nie bedzie to ja moge przyjechac i osobiscie Cie opierdzielic :p

Dor witaj wsrod grudniowek, wlasnie skad Ty jestes ???

Co ja jeszcze chcialam napisac ??? jak mi sie przypomni to jeszcze skrobne
Moja Ola dzis z mamusia spala do 11.30 i juz tez spi takze dzien mialam fajny mam nadzieje ze jutro mi tez taki zafunduje :D

Cypryś napisałam,, że nie ma większości, a nie że Ciebie nie ma w większości. ;) Teraz widać kto tu po łebkach czyta posty, he he. 8)

wiecie co musze wam cos napisac otóż :
Właśnie od godziny probuje uśpić mojego syneczka,w koncu sie wkurzyłam i wsadziłam go do łóżeczka żeby zasnał sam.Siedze sobie przy komputerku i słysze z łózeczka jakieś steki,krzyki,wysiłki jak niewiem,myśle sobie co on kupe robi czy co,podchodze do niego a on zadowolony patrzy sie na mnie i lezy na brzuchu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Normalnie obrocil sie z pleckow na brzusio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az zlapalam za aparat i to uwieczniła,ale jestem z niego dumna!!!!!!
mama nadzieje ze to był jego cel na dzis i ze zaraz zasnie :p

Natalia - ja juz mowilam ze pomoge w organizacji ZJAZDU, ale wybacz, nie w tej chwili :p ;D ;D ;D jak juz sie przeniose i rozpakuje to mozemy o tym myslec :) A neta Pawel juz zalatwiac dzis chcial, ale go odeslali gdzie indziej, no i nic dzis w tym temacie nie zrobil :p za to byl w gazowni, elektrowni i spoldzielni :)

Leca spac :)

Cyprys..gratuluje kuleczko Ty nasza kochana Bydgoska..:D..ciocia ma nadwyrezona raczke..hahaha

Wiolus..bole brzuszka to nabank wina teciowej..a najzabawniejsze jest to ze ona zawsze zrobic cos tylko dla mnie co lubie i dzisiaj byl sernik mniammm..no i losos wiec oczywiscie wszamalam wszystkoze smakiem a jak wrocilam do domu to pawia musialam puscic i wiecie co tak jest zawsze jak od nich wracam..i ostatnio tez jak tam bylam i zanim poszlam spac musialam ptaszka wypuscic na wonosc..

moja psiapsiolka smieje sie ze mam alergie na tesciowa..:D

reklama
Do góry