reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

heja, a my posprzatani, najedzeni (jak pamietacie dzis dzien pierwszy mojej kopenhagi :laugh: :laugh:) Staś śpi i zraz znowu na spacerek. Ciesze sie, bo po poludniu przyjezdza moja mama z bratem. A mezus pojechal kupowac samochod tzn mam nadzieje,ze auto okaze sie ok, bo to od faceta z Łodzi, i juz nim wroci, ale sie ciesze, bo brakowalo pojazdu strasznie.

reklama
NO to posprzątałam i ciasto z rabarbarem upiekłam :) bylismy też na spacerku ale burza nas wygoniła ::)

Byłam w albumiku :) dzieciaczki przecudne jak zawsze :) a jak tam moja synowa?, zdrowa już jest?, mam nadzieję że tak, ogromny buziaczek dla niej przesyłamy razem z Kacperkiem :-*

Ana mam nadzieję, że mężuś kupi dobry samochodzik :) napewno bardzo Wam się przyda, wiem bo mój tata tez niedawno kupił samochód i wszędzie nas teraz wozi :) bo my z Pawłem nie mamy prawa jazdy :p a przy małym dziecku naprawdę sie przydaje :)

Weszłam tylko na chwilke bo akurat licytuję ciuszki dla Kacperka :) ale widze, że dzisiaj tu puuustki ;)

Pozdrawiam

Dziękuję laseczki za słowa uznania, choc nie czuję żebym robiła coś nadzwyczajnego. Pracuję i jestem mamą - pracująca mamuśka.

Oleńko, wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 6 miesięcy!!! Dużo zdrówka i szczęścia!

Jestem już po sprzątaniu, mała w parku z dziadkiem i do chrzcin coraz bliżej. Buziaki.

Oleńko wszystkiego naj i dużo zdrówka

images

Martulka udanych chrzcin, ja równiez jestem pelna podziwu dla Ciebie :) ze sobie tk doskonale rade dajesz i ze masz czas do nas wpadać ;D

o_l_u_11.gif

Oleńko wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 6 miesiąca życia - masę prezencików, dużo zdrówka i przede wszystkim szczęśliwej mamusi i mądrego tatusia.  ;) 

paeckli.gif

o_l_u_11.gif

Oleńce z okazji ukończonej połowy roczku życzymy wszystkiego najwspanialszego:)

Karina - Kubuś ma brązowe oczka... po mamusi  ;D

Ana  - mam nadzieje że autko się Wam bedzie sprawowało jak należy :)

Martula - po chrzcinach czekamy na zdjątka

A my dzisiaj mamy małą rocznicę :) dokładnie 3 lata temu poznaliśmy się z Pawłem :laugh:

Mieliśmy iść do znajomych ale postanowiliśmy zostać w domu i świętować naszą rocznicę :) właśnie jesteśmy po kolacji przygotowanej przez mojego męża :) i zaraz będziemy oglądać film :) wpadłam tylko na chwilkę, bo Paweł poszedł do sklepu po winko, bo właśnie nam się skończyło :laugh: mmmm....to będzie chyba długa noc ;)

Dobranoc wszystkim.

reklama
yeah!!!!!!! kupilismy autko!!!! ;D ;D ;D ;D ;D! jest boskie - to taka zgrabniusia toyotka yaris verso, w sam raz dla nas i ma spory bagażnik, jutro przetestujemy wkładanie wózka. Ale sie ciesze, szukalismy dobrej okazji pol roku. Super, ze sie udalo, juz wygladalm Sławka przez okno, czy nim jedzie :laugh: :laugh:

Paula dzieki, ze o nas pamietasz i dzialasz u adminow

jestem tak podjarana, koncze, bo musimy to oblac ;)

Do góry