Dzięki za życzonka powrotu do zdroawia,
Paula pomagają, bo od rana mniej cos mi z nosa leci,i gardło przestało bolec, tak wiec widze wieczor w jasniejszych barwach (bo wczoraj to ciurkiem mi leciało i goraczki 38.4 dostałam). A dzisaij to w ogóle jest super w porównaniu z dniem wczorajszym i jeszcze moja mama jest wiec zajmuje sie kruszynką moją, a ja ugotowałm rosołek i poprzesadzałam kwiatki, bo bidulki marniutkie juz były, a do tej pory niemiałam okazji (co przy katarze jest sztuką wierzcie mi),
Wanda fajnie tak nowe mieszkanko miec, ja lubnie bardzo remonty (to takie moje zboczenie) i wymysłiłam ze jak pojade w góry z Gabrysią, Bartek dostanie zadanie pomalowac nasz salon i przedpokój, dobrze to wymysliłam prawda? Ja sama bym chetnie pomalowała, bo lubie, ale Gabunia musiałaby sie mećzyć w kurzu i w smrodkach. ja tez mam dwa komandory
PAula, ale fajnie było tak wpasc w odwiedziny do urzędu, prawda. Ja miałam sie zatrzymac w moim pokoiku, ale egzamin na asesora akurat tam zrobili. i podobno prezes wyraził ubolewanie nad moją drukarką, ze stara (moze jak wróce to mi nową dadzą ;D), i dyrektorka smiała sie, ze sie musiała tłumaczyć, dlaczego nie dba o pracownika czyli o mnie. a poza tym to jeszcze stiwedziła, ze skora Gabrysia tak sie slini to trzeba ją zatrudnic w kancelarii do klejenia kopert i znaczków.
co do diety to ja polecam moją ciążową cukrzycowa, jak zaczełam ją stosowac to mi waga staneła - dziecko przybierało a ja chudłam i waga sie nie ruszała. 1800 kalorii 5 posiłków o stałych porach to ważne, zero białego pieczywa, bardzo duzo warzyw surowych albo gotowanych na parze, ale nie zadługo, mieso duszone, pieczone w foli, oczywiście zero słodyczy, jak przestane karmic to do niej wroce, bo teraz to nadrabiam zaległosci w jedzeniu słodyczy i wcianm bułeczki i makaron w duzych ilosciach. A tych tabletek lpeij nie bierzcie, moja kuzynka kiedys jakąś herbatke zaczeła popijac i tez skonczyło sie na kłopotach z cisnieniem, a schudnąć nei schudła
Natalia, na jelpa sie uczuliła Igusia czy na lovele, bo mi siostra loveli kazaą nie używac. Ale ja raz uprałam rzeczy małej w persilu sensitive (płyn) i okazało sie ze nic sie nie działo i teraz całkiem jelpa odstawiłam, bo nie byłam zadowolona z tego jak pierze.