reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

no ladnie Wanda ;D moglas zmoro wczesniej powiedziec ze jarasz, od razu byloby mi raźniej ;D u mnie tylko w domu sa boje o fajki, bo mezus tego nie akceptuje, no i przy nim nie moge tego robic bo wychodzi, a Pawel jak to znosi? moj jeszcze przed slubem robil mi jazdy o to, boze jak sie klocilismy ;D lamal mi fajki , chowal, no i w ogole obrazal sie :p

ale przez to przynajmniej nie pale tak duzo terza (pare wyjsc na balkon) i przy piwku z kumpelami, tylko kurcze myslalam ze ciaza napradwe mnie wyleczy z tego, a tu jak widze nic, no ale bede probowac

Joeey we wtorek zaczynam kopenhaska ;D trzymaj kciuki :p

reklama
Ana - no jak Pawel sie burzy to ja mu krotko: jak szedles ze mna do lozka to Ci nie przeszkadzalo ze pale, to teraz tez sie awanturuj :D :D :D :D i to jest nasz staly tekst, bo ona za kazda fajka mowi: znowu palisz, a ja wtedy moj tekst ;D ;D ;D Ale tez mi kiedys fajke polamal - ale to tylko chyba raz bylo :)
i pewnie ze razniej ;D ;D ;D

nie mam już dziś siły ::) nie wiem co się dzisiaj dzieje z Młodym ale jest strasznie niedobry ::) nic nie mogę zrobić a mam kupę ciuchów do prasowania, kupę garów do zmywania i pranie muszę wstawić :p Kacper jak tylko go położę to nie minie minuta a on już na brzuchu leży a potem wyje ::) to ja go bach znowu na plecy a on za minutę znów na brzuchu i wyje ::) rany julek....już lepiej było jak się nie przekręcał na ten brzuch :p narazie zasnął więc lecę trochę posprzątać!!!

Wanda to ciesze sie , ze tak Ci sie uklada, fajnie tak wjechac do nowego mieszkanka, w fjnym miescie :)

Ewela mam wielka prosbe, napisz na Zdrowiu i urodzie cosik wiecej o tej diecie, tzn jak sie czulas i w ogole czy jest do przejscia, ja chce ja zaczac w przyszlym tygodniu

Kamila ja Ci bardzo współczuję takiej babki  ::)

Natalia tobie wspłczuję prania  ::)

Wandzia to super ze przeprowadza juz blisko a co to są komandory ??? domyslam się że to szafa taka w zabudowie ale u nas na to się mówi poprostu szafa  :p a może to nie o to chodzi ???

wanda_23 pisze:
Ana - no jak Pawel sie burzy to ja mu krotko: jak szedles ze mna do lozka to Ci nie przeszkadzalo ze pale, to teraz tez sie awanturuj :D :D :D :D i to jest nasz staly tekst, bo ona za kazda fajka mowi: znowu palisz, a ja wtedy moj tekst ;D ;D ;D Ale tez mi kiedys fajke polamal - ale to tylko chyba raz bylo :)
i pewnie ze razniej ;D ;D ;D

a ty dalej swoje??????????? ::) ::) ::) ::) ::)

Wanda mnie tez te obsrajdachy wkur,,, ;D a na Lesnym pelno tych latajacych szczurow, najbardziej mnie wkurza ze sraja mi na balkon, juz obwiesilam caly balkon bardzo estetycznie reklamowkami dla odstraszenia ale malo pomaga :mad:

Dzięki za życzonka powrotu do zdroawia, Paula pomagają, bo od rana mniej cos mi z nosa leci,i gardło przestało bolec, tak wiec widze wieczor w jasniejszych barwach (bo wczoraj to ciurkiem mi leciało i goraczki 38.4 dostałam). A dzisaij to w ogóle jest super w porównaniu z dniem wczorajszym i jeszcze moja mama jest wiec zajmuje sie kruszynką moją, a ja ugotowałm rosołek i poprzesadzałam kwiatki, bo bidulki marniutkie juz były, a do tej pory niemiałam okazji (co przy katarze jest sztuką wierzcie mi),
Wanda fajnie tak nowe mieszkanko miec, ja lubnie bardzo remonty (to takie moje zboczenie) i wymysłiłam ze jak pojade w góry z Gabrysią, Bartek dostanie zadanie pomalowac nasz salon i przedpokój, dobrze to wymysliłam prawda? Ja sama bym chetnie pomalowała, bo lubie, ale Gabunia musiałaby sie mećzyć w kurzu i w smrodkach. ja tez mam dwa komandory :p
PAula, ale fajnie było tak wpasc w odwiedziny do urzędu, prawda. Ja miałam sie zatrzymac w moim pokoiku, ale egzamin na asesora akurat tam zrobili. i podobno prezes wyraził ubolewanie nad moją drukarką, ze stara (moze jak wróce to mi nową dadzą ;D), i dyrektorka smiała sie, ze sie musiała tłumaczyć, dlaczego nie dba o pracownika czyli o mnie. a poza tym to jeszcze stiwedziła, ze skora Gabrysia tak sie slini to trzeba ją zatrudnic w kancelarii do klejenia kopert i znaczków.

co do diety to ja polecam moją ciążową cukrzycowa, jak zaczełam ją stosowac to mi waga staneła - dziecko przybierało a ja chudłam i waga sie nie ruszała. 1800 kalorii 5 posiłków o stałych porach to ważne, zero białego pieczywa, bardzo duzo warzyw surowych albo gotowanych na parze, ale nie zadługo, mieso duszone, pieczone w foli, oczywiście zero słodyczy, jak przestane karmic to do niej wroce, bo teraz to nadrabiam zaległosci w jedzeniu słodyczy i wcianm bułeczki i makaron w duzych ilosciach. A tych tabletek lpeij nie bierzcie, moja kuzynka kiedys jakąś herbatke zaczeła popijac i tez skonczyło sie na kłopotach z cisnieniem, a schudnąć nei schudła

Natalia, na jelpa sie uczuliła Igusia czy na lovele, bo mi siostra loveli kazaą nie używac. Ale ja raz uprałam rzeczy małej w persilu sensitive (płyn) i okazało sie ze nic sie nie działo i teraz całkiem jelpa odstawiłam, bo nie byłam zadowolona z tego jak pierze.

reklama
ale chodzi o to że jakoś nie wierze że Wanda pali bo przeciez karmi piersią :p :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry