reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

mamaCyprysia pisze:
sorbek no ja tez wlasnie juz nie wiem.mowilam adrianowi ze czuje sie po nich dobrze,nie biore codziennie,uzalezniona nie jestem a zal kasy a on ze mam na niego wszystko przepisac i moge brac ;D jak on mnie kocha...hehe

Jak to na niego przepisać ???? nie kapuję :p :-[ :-[ :-[

reklama
Natalia mam kilka pytań odnośnie diety - pewie juz pisałaś ale przegapiłam :-[ :-[ :-[ :-[

1. Czy można solić i uzywac kogótków ???
2. Dusić na wodzie?? czy na jakimś tłuszczy????
3. Ile czasu stosować i jakieś posiłki konkretne tzn np trzy czy pięć ????
4. Pieczarki mozna ????

no no wszystkie mamcie poznikaly!!!! :)
my nie mozemy sc na spacerek bo pogode mamy nie za specjalna!!!zrobimy sobie one day odpoczynku!nie mam co robic!!!posprzatalam juz mieszkanko ,synus spusia -wiec nuddddyyy!!!!

Dziewczyny, odstawcie te tabletki lepiej. Cholera wie co to za g...  :-[

Nie mam czasu na nic, bo jest ze mną teraz ciocia Tomka. Teściowa pojechała na 2 tygodnie na wakacje i już za nią tęsknię... Wstyd się przyznać, ale dopiero teraz ją doceniam. Mam teraz 10 razy więcej roboty, bo ciocia niestety nie myśli samodzielnie i wszystko jej trzeba mówić, włącznie z tym, żeby nie piła gorącej kawy trzymając dziecko na kolanach... Czyli muszę pilnować i Małej i cioci... Teściowa COME BACK!  :-[ :-[ :-[ Ciągle jej muszę wszystko mówić, kurna, ona nawet mleka sama nie umie zrobić... oj, dużo by tu mówić o niej. No nic, jak już pojedzie i będę miała więcej czasu to sobie ulżę.  ;) Nawet jej obiad musze pod nos podstawić. A jak pozmywa to i tak muszę czynność powtórzyć, bo tak niedokładnie zmywa - wczoraj nawet jak wzięłam łyżeczkę prosto z suszarki to był na niej jogurt.  :mad: Wrrrr...  :mad: Ja już chyba wolałabym dochodzącą opiekunkę.

Acha, jeszcze chciałam Wam napisać (nie wiem na którym wątku to powinno być), że zmieniłam proszek z Jelpa na Lovellę i okazuje się, że Ingusia jest na niego uczulona... :-[ Najprawdopodobniej. Muszę teraz wszystko prać jeszcze raz i prasować też. Najgorsze jest to, że nie pamiętam, które ciuszki prałam w Jelpie a które w lovelli więc muszę uprać WSZYSTKIE. :-[ :-[ :-[

reklama
Do góry