reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

no wiec zaczynam pisac ta dietke!!!na poczatek -nie wolno napic sie piwka,winka jesc slodyczy(nawet jednego cukiereczka),zuc gumy-bo przerwiesz cykl!!!zaleca sie picie wody 2-3 litrow dziennie a schudniesz tyle  ile potrzebuje twoj organizm nawet do 20 kg!!!
wiec 1 i 8 dzien:sniadanie:1 filizanka kawy z kostka cukru;obiad:2 jajka na twardo,gotowany szpinak(ja zastepowalam go brokulami-tak tez mozna),1 pomidir;kolacja:250g miesa wolowego,salata z cytryna i oliwa!
2 i 9 dzien:sniadanie:1 filizanka kawy z 1 kostka cukru;obiad:250g miesa wolowego,salata z oliwa i cytryna,1 swiezy owoc;kolacja:10dag szynki(najlepiej drobiowej)1 jogurt naturalny(sredni);
3 i 10 dzien:sniadanie:1 filizanka kawy z kostka cukru,1 grzanka;obiad:gotowany szpinak(brokuly),1 pomidor,1 owoc;kolacja:2 jajka na twardo,10dag szynki,salata z cytryna i oliwa;
4 i 11 dzien:sniadanie:1 filizanka kawy z kostaka cukru,1 grzanka;obiad:1 jajko na twardo,1 utarta marchew,jogurt naturalny;kolacja:1 puszka owocowej salatki,1 jogurt naturalny
5 i 12 dzien:sniadanie:duza utarta marchew z cytryna;obiad:duza chuda ryba(250g) z cytryna,1 mala grzanka;kolacja:250g miesa wolowego,salata,brokuly;
6 i 13 dzien:sniadanie:1 filizanka kawy z kostka cukru,1 grzanka;obiad:1\2 kurczaka,salata z cytryna i oliwa;kolacja:2 jajka na twardo,1 duza marchew;
7 dzien:sniadanie:1 filizanka kawy bez cukru;obiad:250g miesa wolowego,1 swiezy owoc;kolacja:NIC!!!!

wiec kolezanki zycze powodzenia-pamietajcie ze mieso i ryba tylko gotowane-ryba moze byc zrobiona w piekarniku w zlotku i jeszcze jedno-wszystko niestety bez soli!!!!

reklama
to juz nie dla mnie bez soli ani rusz :p :-[ :-[ :-[

a poza tym za duzo mięcha nie lubię za bardzo brrrrrrr

Asiu wcześniej znałyśmy się tylko z widzenia i nawet nie wiedziałyśmy że jesteśmy w ciąży bo ja całą ciąże byłam na zwolnieniu :) dopiero na bb się lepiej poznałyśmy :)

Asiu, prawdę Paula mówi. A świat okazał sie tym bardziej malutki, bo j jeszcze razem z Agnessą mieszkamy na jednym osiedlu.

lord sie w koncu obudzil, w dobrym hmorze, gaworzacy ;D zjadl 210 i zaraz lecimy na spacer, slonce wrocilo

Ewela dzieki za rozpiske, ja sobie sciagnelam z netu tylko tam mozna smazyc befsztyka ??? ale napisz jak sie czulas, czy Ci slabo nie bylo itp

reklama
Do góry