reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

to swinia noo>:D

Doniu ..wszystko ok z suwaczkami :p

moja mamaodebrala moje foty rentgenowskie..:D i pan doktorek powiedzial ze moje stawy bez rybek ylko te gebowe powinny chodzic do reumatologa bo to jest jakies zwyrodnienie reumatyczne i powinnam chodzic na rehabilitacje a ze rejestruja dopiero na pazdziernik to musze jechac do doktorka i on mi pokaze jak cwiczyc mam paszcze..a to wszystkoo mozliwe ze sa to skutki porodu..

reklama
Didi wspóczuje z powodu żuchwy :( :( :( mam nadzieję, że już mniej boli i że całkowiecie się wyleczy do spotkania z ukochanym ;)

Ketsa no zwnętrzny filtr jest lepszy i jak piszą dziewczyny wtedy czesto wody nie musisz zmieniać, my mamy taki i Paweł tylko raz w tygodniu wypuszcza trochę wody tak ze 3-5 cm i dolewa świeżej :) no i chcemy sobie zmienić na większe akwarium bo to małe 50 l nam się już znudziło :) większe akwarium większy efekt :) a poza tym my mamy pyszczaki a one potzrebują dużo miejsca :)

Klucha no my tu Ci zdróka zyczymy a Ty coraz bardziej chora :( trzymaj się kochana i oby w końcu było lepiej!!!

Agnes nie daj się teściowej wejść na głowę a napewno jakoś przeżyjesz ten wyjazd :) mimo wszystko miłego wyjazdu życzę :)

wanda_23 pisze:
W Bydgoszczy tak sobie dzisiaj :) wkur....ja mnie tylko te chol....ne golebie - budza w srodku nocy. Normalnie Paulinka od kilku dni przesypia wlasciwie cala noc, bo od 20 - 20:30 do prawie 6 rano, wiec luzik, ale za to o 4, 4:30, 5, 5:30 budza cholerne golebie !!!! gruchaje se jak jakies pierdo....te !!!
Wanda wiem co to znaczy jak ptaki spac nie dają ::) jak jeszcze jeździłam do Pawła (on mieszkał w Ustce) to nie mogłam spać przez mewy i też właśnie tak nad ranem!!! Oni mieszkają na 4 -ostatnim piętrze a te głupie mewy na dachu siedzą i dają od samego rana ::) i było tylko ła ła łaaaa :mad: troche czasu musiało minąć aż się w końcu przyzwyczaiłam i już mnie nie ruszało :)

Hej!!Witam witam!!!

Didi bidolku :-[ :-[ :-[ :-[ Klucha lecz sie tez ::) ::) ::)

Łe okropny ten artykul,rzucac te tabletki precz!!!!

Dzis mi sie snilo,ze lecialam na lotni z babcia i dziadkiem(ktory zreszta nie zyje) i z Hania.No ito wygladala tak,ze babcia z dziadkiem siedzieli kakby pod buda od wozka,pod ktorabyly oczywiscie skrzydla.A pod skrzydlami byla rurka na ktorej wisialam ja i Hania.I tak zalecialysmy do Jooey,no i jeszcze tam poawial sie jakas rodzina i moja i Joey.No i UWAGA JOey sie nami wcale nie zajmowala tylko siedziala na babyboom ::) ::) ::) ::) ::)smieszne,a potem spotkalam patrycje i pokazywala mi zdjecia Atusia ::) ::) ::)

didi pisze:
musze jechac do doktorka i on mi pokaze jak cwiczyc mam paszcze..
Didi bo Pepe będzie zazdrosny  ;)  >:D może lepiej poczekaj na niego i z nim będziesz ćwiczyć  ;D

a to wszystkoo mozliwe ze sa to skutki porodu..
ale Ty przecież miałaś cc więc chyba się aż tak nie darłaś ;)

a Tak na poważnie to bardzo współczuje i wracaj szybko do formy pani żuchwo!!!

Didi to ja mam jakis oczopląs bo na jednym widze 5 miesięcy i 6 dni a na drugim 5 miesięcy i 1 dzień ::) :laugh:

reklama
donia31 pisze:
Didi to ja mam jakis oczopląs bo na jednym widze 5 miesięcy i 6 dni a na drugim 5 miesięcy i 1 dzień ::) :laugh:

Ja tez tak widze !!!!

Paula - okropne te ptaszyska no !!!! I jak ktos by obserwowal moj balkon to by ze smiechu padl chyba jak o 4 nad ranem ktos otwiera balkon i krzyczy: brrrr, grrr, pcchhhh !!!! hehehehe ;D ;D ;D
A to wszystko przez dluga i mrozna zime, ze sie nikomu nie chcialo ich wyganiac, bo pizdzilo na dworzu ;D

Do góry