reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Spadam do spanka, bo mężuś będzie psioczył, że go budzę w środku nocy ::)

Śpijcie słodko ...

reklama
Bartys - na same maturki i jeszcze kogos oblalas - no co za jedza no :p hehehe ;D ;D ;D Ty wiesz co o Tobie powiedza uczniowie ;D ;D ;D ;D Zartuje of course :)

och to w takim razie pozegnam sie dla anglistki in inglisz - ale mnie zbluzga za to jutro ;D ;D ;D

gud najt ;D

czesc paskudy..:)

moj syn chyba chce abym odjechala do swiecia..>:D..obudzil sie o 4 i gada...gada ..ale olalam bo..a on mnie kopal..no ale zasnelam bo taka zmeczona bylam :D..i on w koncu tez zasnal..no ale juz od 6 nie spi i znowu gada..wlasnie podpelznal do mnie na kanapie i gada teraz mi a nie do poduszki..no i zjada nam kanape..:D..ach .aaaa..moja szcze na ok.ale gardlo zaczelo pobolewac..buuuu..a jak okaze sie ze to swinka...zaczynam chyba juz panikowac

dzien dobry.
a mnie całkiem rozłozyło, a choróbsko przy ząbkującym dziecku to nie to co tygryski lubia najbardziej.
Didi współczuje bardzo przejsc z zuchwą (Bartka ciotka kiedyś została z otwarta paszczą i mówila ze bardzo to nie przyjemne jest), trzymaj się.

ale mimo wszystko wczoraj si eobsmiałąm na wieczór. położyłam gabrysie spać, a ta jak Al zaczeła opowiadać przyjaciółce żarówce co sie działo w ciągu dnia, wiec ja zostawiłam samą w pokoju (bo sie dusze w tej maseczce na buzie), wracam po kilku minutach a ta ma poduszke - misia na głowie ( powiesilismy ją na lewym szczebelku, zeby jej asymetrie wyrównywac), to ja biegiem do małej wołam Bartka i jej sciagam tego misia z głowy,a co moje dziecko. Moje dziecko szczesliwe usmiech od ucha do ucha wydaje z siebie radosne piski, trzepocze rękami i nózkami. pewnie mysłała ze się bawimy w nie ma nie ma gabrysi i ze niezły numer rodzicom zrobila. tak była szczesliwa ze zaczelismy sie z Bartkiem smiac, ale musze uwazac na przyszłośc czy nie zostawiam z nią czegoś co sobie znów na twarz położy.

miłego dnia dziewczynki.

Klucha :)..dzieki..Ty tez wracaj szybko do formy..:)

a GAbi mwidze ma takie same zabawy jak ALutek..on tez tak tuli swojego misia ..:)..a najbardziej on mnie straszy gdy je jakis obiadek a najczesciej zdaza mi sie to przy jabluszku..ja musle ze on sie duzi a on tylko robi odruch wymiony..:)

Hejka dziewczynki :)
U nas dzis deszczowy dzionek się zapowiada :( a my wyjezdżamy do teściów na jeden dzień ;) Jutro zaczynją u nas wymieniac okna i niewyobrażam sobie tego burdelu w domu i co my z mała poczniemy ::)
Moja siorka tez dzis zdaje maturke z angielskiego i chyba bardziej sie stresuje od niej :-[ juz poszła i oczywiście dałam jej kopniaka na szczęście ;)
klucha moja Weonika lubi sobie zarzucać na głowe piłkę popmowaną, taka plazową i się z tego cieszy :D jeszcze otwiera buźkę żeby chociaz polizac sobie pary razy piłę :D :D
didi ciesze że jest lepiej i twój PePe to tez jajcarz ;D ;D

Miłego dzionka

Witajcie z rana :)
Mój Krasnal lezy na łóżku bawi się swoimi stópkami i słucha kołysanek od aOli :)
mama niedobra >:D ma nadzieję, że zaśnie, bo chciałaby trochę Was poczytać :p
Ide nadrabiać póki grzecznie leży....

Życzę wszystkim miłego dzionka :), choć pogoda dzisiaj nienajlepsza bynajmniej u nas :(

reklama
Bartyś ja też sie strasznie ciesze, ze chociaż te 3 miesiące dłużej będę z Kacperkiem  :laugh: bo inaczej od 1 czerwca bym musiała wrócić do pracy  ::)

Zdanka tak mąż już dawno się pogodził, nie miał wyjścia  ;D postanowiłam tak i już  ;D a tak naprawde to postawiłam mu kilka poważnych argumentów i zmiękł  :D

Do góry