reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

gularz sie nie udal ::) :-[ dlugo dusilam i ta wolowina jakas dalej twardawa mi sie wydaje :p
ale moment ! wlasnie w tej chwili sprawdzilam i nie jest tak z nia zle :) uff, bo myslalam, ze juz moge go wywalic :laugh: :laugh:

reklama
Joeey do jutra nabierze jeszcze mocy i napewno będzie pyszny :laugh:

Kamila chciała mi się wciąć w moją sesję zdjęciową ;) ale jej się nie udało bo właśnie skończyłam :p ;)

U nas na podwórku onisko a ja siedzę w domu :( byłam chwilkę zjadłam kiełbaskę, wypiłam piwko i przyszłam, bo muszę pilnować Małego, nie daj boże by się obudził i się zapłakał ::) tym razem babcia sama poszła na ognisko więc nie miałam z kim go zostawić, ale przynajmniej poczytałam forum i wkleiłam zdjęcia do albumiku :)

no to chyba po wypłacie zrobię sobie balejage (tak to sie pisze ???) :) pomieszam blond z jakimiś ciemniejszymi, zobaczymy co mi wyjdzie :p

Paula ja tak właśnie mam na głowie Mój naturalny kolor to taki mysi czyt ciemny blond-jasny brąz i od dawien dawna robie sobie pasemka w trzech kolorach blond, ciemny blond i jasny brąz i mam wtedy spokój z odrostami na 3-4msc

Paula, rób pasemka, zawsze to jakaś nowość i faktycznie więcej spokoju z odrostami.

Ja jestem stara tipsiara, kocham tipsy, ale też nie jakieś długaśne szpony, tylko przyzwoitej długości (przy dzidzi szpony wykluczone). Joeey, ale u Ciebie tanio akryle, u nas 100 zł. Zdecydowanie preferowała żele, bo wyglądają bardziej naturalnie, no i french na stałę jest, wcale malować nie trzeba, chyba że ktoś chce.Choć akryle trwalsze i faktycznie lakier trzyma się bardzo długo. Jak miałam akryle malowałam sobie przerózniste wzorki, godzinami mogłam siedzieć i zdobić. Tymczasem mam swoje pazurki, bo są mocne po ciąży i maluję co kilka dni, też lubię french.

Od ciązy borykam się z problemami z cerą, koszmar, choć już jest lepiej. Zawsze miałam tłustą cerę, ale teraz to masakra. Kupiłam krem i maseczkę Lerosett i póki co jest spoko.

prawda, co pisze Ola  ;)
ale Paula ja mialam juz wiele rzeczy na glowie, ale najbardziej kocham siebie wlasnie w jasniutkim blondzie i w takim mi najlepiej - juz sie przyzwyczailam chodzic do fryzjera raz w miesiacu - traktuje to jako chwile relaksu- poprawia humorek, niestety teraz mam 2 miesieczna przerwe i wygladam strasznie, dzis bylam umowiona ale musialam przelozyc na poniedz. bo Artek nie dojechal, a tesciowka pojechala na wies  :p

Ja też uwielbiam przesiadywać u fryzjera. Godzinami mogłabym. Joeey, faktycznie dobrze Ci w tym kolorze. A jaki masz naturalny?? Bo mi się wydaje, że też blond.

martula tak tanio bo babeczka do ktorej chodze, wlasnie rozkreca interes (dostala nawet fundusze unijne 11000 po przedstawieniu projektu), zelu nigdy nie mialam  :p ale fajnie, ze mozna french na stale w takim, ona niedlugo bedzie miala zel bo cos tam musi kupic  :) masz racje, przy dzidzi szpony wykluczone ! ta dziewczyna otworzyla mi ten zaklad pod nosem  :laugh: :laugh: i moge do niej z Ada chodzic  ;)
naturalny tez blond tylko wlasnie taki mysi, czyli ciemny ;)

To spróbuj z żelem jak się rozkręci. Dobrze, że mi pod domem zakładu z paznokietkami nie otwierają, bo poszłabym na 100%. Dzisiaj byłam u kosmetyczki walczyć z problemami mojej cery. Wyglądam jak idź stąd i nie wracaj...

reklama
Do góry