reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
hejo

Atreiius wszystkego naj naj dużo zdrówka

Magduś śniłaś mi się  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ale miałam sen ło matko  ;) :D :D :D :D

A ja jednak w domku :D wyszlam z domu oczywiscie za pozno i lecialam na przystanek ale mi uciekl autobus i tak sie wkurzyłam ze wrocilam do domu i nie ide dzisiaj :)
Natalko wiem wiem ze Atreiius ale po prostu wychodzilam z domku i nie mialam czasu wymieniac wczorajszych a nie wypadalo napisac dla wczorajszych i Atreiiusia :) ale zreszta to winny sie tlumaczy

Staś bardzo dziekuje za wczorajsze życzenia, my małe imieninki swiętowalismy na pikniku tzn my świetowaliśmy a solenizant spał w wózku :laugh: w kazdym razie cały dzionek spedzilismy na powietrzu dopoki deszcz nas nie pogonil do domu

Atreiu samych wspanialosci i duzo slonka od cioci Any i kumpla Stasia :)

Dziewczynki ale jestescie kochane! Atus dziekuje bardzo, bardzo i przesyla wszystkim Ciociom i ich pociechom szeroki, wciaz bezzebny usmiech!! ;D ;D

Agnes u mnie identyczna pogoda sasiadko i nie chce mi sie nawet wychodzic z domu :p i druga kwestia, to jk ubrac mala w taka pogode po takim dlugim upalowym szalenstwie, mysle o welurowym dresiku i bawelnianej czapuni ale bez kurtki :p

reklama
Witam dziewczyny - u nas tez cienka pogoda. Oby tylko nie padało bo tak jakoś niepewnie niebo wygląda.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA PRZYSTOJNIACZKA ATREIIU!

Bardzo przepraszam że dopiero teraz opaliłam z życzeniami.... powoli się rozkręcam

Do góry