reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Heja  :laugh:

Na początku:

Wszystkiego najlepszego dla Stasia i Kacperka!!!! Buziaczki  :-* :-* :-*

A teraz napiszę jak minął nam dzisiejszy dzień :) otóż pogoda taka piękna że cały dzień byliśmy na dworze :) najpierw poszliśmy na spacer a potem Kacperek spał w wózku a mama się opalała  :) potem zjadł i poszedł jeszcze z wujkiem na spacer a ja szybko na leżak  ;D jak wrócili to Kacperek dalej spał, więc zaczęliśmy z Pawłem grać sobie w tenisa na trawie hehehe, ale mieliśmy radości  :laugh: a Kacper spał tak prawie 2 godziny :) wróciliśmy wykończeni, szybki prysznic i obiadek a wieczorem planujemy zrobić ognisko :)
szkoda, że jutro ma się zmienić pogoda :(

steffi ale Kubus pieknie siedzi :o :o a mojej Adzie duzo jeszcze brakuje, pomimo, ze zaciekle walczy dzien i w nocy aby urzeczywistnic swoje marzenie ;) :laugh: :laugh: a Kubulek moglby byc dziewuszka taki sliczny ;D ;D ;D

no u Nas tez pada... :-[ a ja nie mam meza w domu, dopiero w nocy wroci :( za to moze jutro wynagrodzi mi swoja dluga nieobecnosc, specjalnie pichce, tym razem gulasz wolowy z cukinia ;)

steffi - śliczne fotki! A Kubuś jest uroczy i jaki zdolny!
Peruka pożyczona od mamusi?  :laugh:

Gabrynia też czasami tak siądzie ale zaraz ją ściąga na  prawo

joeey - aż mi zapachniało w W-wie tym gulaszem

didi tu nie ma co nadrabiac :laugh: :laugh: bo tu raptem kilka osob bylo w ciagu dnia ;) :laugh: :laugh:

Ech u nas zaczyna się na burzę zbierać :( a ja kupiłam rodzicom kwiatki na balkon i pewnie zaraz z nich nic nie zostanie bo tak wieje......
no i się dowiedziałam że nam wczoraj ze stajni zginął pies... owczarek niemiecki długowłosy a pracownik który karmił konie na wieczór wogóle nie raczył nas powiadomić..... kurczę mam nadzieję że się znajdzie......:(

reklama
Joeey - jak się go posadzi to faktycznie ładnie się trzyma ale sam jeszcze tej sztuki nie posiadł... też walczy tak jak Twoja Adunia a co się przy tym ozłości :) :) wystarczy że się mu da rękę to on już się ciągnie do siadania
a wogóle to mi ślinka cieknie na ten Twój gulasz... mniammmmmm....

Karina - tak peruczka mamusiowa :)

Do góry