reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Hej dziewuszki!!
Dzięki za pamięć i przyłączam się do życzeń dla pozostałych solenizantek i solenizanta!!

Obejrzałam sobie zdjątka i jestem ledwo żywa, ale z przyjemności w czystej postaci, bo te dzieciaczki nasze to po prostu soczysty miodzik. Niestety stwierdzam, że nikt nie bije wagowo mojego kotlecika!! Ale macie fajnie - ja już powoli zamieniam się w kulturystkę!! ;D
Fajowo, że pojawiają się pierwsze ząbalki - mam nadzieję, że zębowe wróżki poszalały!! :laugh:

U nas po staremu, roboty od cholery, a każda wolna chwilka na spacerku. Misia jest strasznie radosna, nie choruje i robi się strasznie kontaktowa, do wszystkich się chichra i gaduli! No ogólnie jest kochany kotlecik, ale pewnie macie w domku równie kochane bąki, więc nie ma się co rozwodzić!! ;)

wszystkim dzisiajszym solenizantom ( ką) tym młodszym i tym starszym też ;) :laugh: :laugh: :laugh: wszystkiego najlepsiejszego i zdróweczka i w ogóle wszystkiego naj naj

Alloohaaaaaaaa!!!

Solenizantom malućkim naszym, duuzzzzooo zdrowia,szczęścia,uśmiechu zabawek, grzecznych rodziców, fajnego rodzeństwa itd. itd.

tak pobieżnie poczytałam i też mnie wena opuściła ;D widocznie jeszcze z Ketsą nie doszłyśmy do siebie po spotkaniu - bo pisałam Wam,ze jade do znajomych, którzy posiadają również małe dzieciątko no i jakoś nie dodałam ze jade do Maksiorka i Ketsów ;D ;D ;D ;D było rewelacyjnie ;D ;D ;D ;D teraz czekają Moskity na rewizyte Ketsów - beda mieli okazje sie zemścic, hehehehehheehhe!!!!

no i lece ukołysac marudzącego po szczepieniu Karołka ::)

wszystkiego co najlepsze dla dzisiejszych solenizantów Michalinki, Gosi ,Dawidka no i starej ZIEMZI ;) :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Natalia super że wyjazd się udał ;)

Moskito szczerze to jak powiedziałaś że jedziecie do znajomych to sobie pomyślałam że pewnie do Ketsy ;) i intuicja mnie nie zawiodła ;D a teraz prosimy o zdjęcia !!!!!!

ale dziś jest piękna pogoda ;D

a ja u małej w pokoju nie moge otworzyć okna bo jak już mówiłam blok nam ocieplają i ciągle walą stukają kurzy się jak jasny gwint chodzą pod oknami buuuu a jak to dziwnie jak ktoś chodzi za oknem mieszkając na 3 piętrze ;) ;D

Magdus strasznie się ciesze że Hania już zdrowa i że wogóle u Was lepiej  :laugh: tak trzymać!

Ketsa witaj spowrotem  :laugh:

Ziemzia teraz to już naparwdę nasze dzieciaczki są fajowe jak się tak chichrają i gadulą  :laugh: zresztą zawsze były kochane ale kochamy je coraz bardziej  :laugh: takie kochane urwiski  >:D i aniołki jak śpią  :angel:  :laugh:

Moskito, Ketsa Wy łobuziary!!! tak ukrywać przed nami Wasze spotkanko  >:D a tak wogóle to super że sie spotkałyście!!!  :laugh: Dawajcie szybko zdjęcia do albumiku i opowiadajcie jak było!  :D

Zdanka współczuje robót za oknem ::)

wszystkiego naj naj dzisiejszym solenizancikom :)

pogoda piękna więc zmykam zaraz po kawie na spacerek, ketsa chyba tez kupię nocnik do kawy, bo tak bez sensu biegam po dolewkę ;D

spotkanko? czemu nie? a już w ogrodzie to jak najbardziej :)

reklama
Wanda dużo się pije - woda mineralna z cytrynką, wywary z warzyw, a jak jest słabo to soki z warzyw, nic się nie je, bo o to chodzi, żeby odciażyć system trawienny i przestawić sie na odżywianie wewnetrzne - spalanie tłuszczu i innych toksyn. Tylko mówię, trzeba mieć czas, dobre wyniki krwi i najlepiej być pod kontrolą lekarza, w razie czego, no i absolutnie nie mozna przejśc na nią tak z dnia na dzień, i spowrotem też, wyobrażasz sobie jak zadziałalby 'normalny"obiad po takim okresie niejedzenia, najpierw jest pieczone jabłuszko. No mogłabym pisać jeszcze dużo, bo sporo czytałam, ale na pewno nie skuszę sie na tą dietę, trzeba być samemu i na urlopie ;D

Do góry