reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Czesc :)
A Wy nadal o komorkach :) Agnes - pewnie ze kupuj Motorolke :) Nie sluchaj Joeey - ona sie nie zna hehehehehe :p :D :D :D Motorolki to fajne telefony :)
Ja dzis jade do rodzicow na noc... nie bardzo mi sie to widzi, ale Wiktor chcial jechac - a on tam moze sie fajnie wybiegac i wyszalec, wiec jade :)
Natalia - fajnie zescie mily weekend mieli - wtaw zdjecia koniecznie :)

reklama
Natalia - i bardzo dobrze !!!! Nie ma sie co narazac !!!! A i tak widac jak bardzo schudlas - mowie Ci, na tych ostatnich fotkach no nie do poznania, az Ci sie policzki zapadaja !!!! A podejrzewam ze po tej diecie i tak masz juz skurczony zoladek, a to chyba tez istotne w odchudzaniu :)

Ana - mialam Ciebie pytac - na czym polegaly Twoje tygodniowe glodowki ??? Nic nie jadlas caly tydzien ???

No i najważniejsze dzisiaj życzonka:

Kaja Agamarkamkowa i Dawidek Agi25 kończą dziś 5 miesięcy! Wszystkiego najlepszego!!! Buziaczki :-* :-* :-*

a swoją drogą to agamarkam dawno do nas nie zaglądała, siedzi na gg a do nas nie zajrzy, szkoda :( natomiast Aga25 to opuściła nas juz dawno i chyba na dobre :(

hej hej

Ja jeszcze nie po sniadanku ale po kawce i ciasteczku ;D słodkie ten wstrętny nałóg ::)

Natalia Filip wypija ok 18 godziny 150 albo 180 ml mleka z kleikiem i tak śpi ;D

Ciotki z bydzi a moze kiedys sie zapakujecie i wpadniecie do mnie na kawke do ogrodu? ;D :D

A tymczasem musze iśc myc okna :D raptem mam ich 11 ::) :(

Donia - ja tez po kawce a nie po sniadanku - ale za to delicje i paluszki wcielam ;D ;D ;D
No ja od razu bym skorzystala z zaproszenia - nie wiem jak reszta bydgoskiej ferajny ;D ;D ;D Ale ja to na ogrod lece od razu :) hehehe Mi juz czasu duzo nie zostalo, Didi zreszta tez chyba :) Ja sie za miesiac przeprowadzam ::) ::) ::) przeraza mnie ta wizja !!!

Donia 11 ::) o rany zamęczysz się kobieto!!! ::)

Kacperek nareszcie zasnął :) a ja zamiast coś robić to oczywiście siedze przy kopmie :p

Wanda to moze w przyszłym tygodniu jakpogoda dopisze ;D

Paula ja jak widzisz też nie mogę sie zabrac za okna tylko bb ;D

Donia - mi tam pasuje prawie zawsze jak jest ladna pogoda :) Tyle ze co do godzin to z gory mowie, ze mi najlepiej w rannych jak Wiki w przedszkolu :)

Mykam, jade poogladac parasolki do wozkow, moze kupie, tzn chce kupic jak dostane odpowiednia ;D ;D ;D

reklama
Do góry