reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Ana - ja tak tylko z czystej ciekawosci pytam :) ja sie do tego nie nadaje chyba, ale fajnie by bylo kiedys cos takiego zrobic - chociaz ja bym chyba nie wytrzymala :)

reklama
Moskito - wstreciulo :p do znajomych tak ??? ??? ??? łoż Ty cholero ;D ;D ;D ;D tak ukrywac spotkania no - my bydgoszczanki to chociaz oficjalnie na bb informujemy, a Wy tak cichaczem :p hehehehe :) No i dawaj foteczki koniecznie :)

cos sie dzisiaj z Wami mijam no :p

to przez tą pogodę Wanda, ja natomiast musiałam ewakuowac sie ze spaceru, bo mam mega alergię na te cholerne pyłki, kupiłam już Allertec, ale po nim chodzę jak pijana, jestem zła, bo będę musiała sie męczyć dwa tygodnie zanim to świnstwo nie przekwitnie

hehehe no Zdanka Sherloku to masz ty nosa....

A my tak chciałyśmy wam miła niespodzianeczkę zrobić.... a tu opierniczek nam sie trafił ;D
No ale było cudnie tylko krótko heheheh do drugiego dania Moskity nie dotrwały (niedzielnego bo w sobote się zjawili) tak że małą imprezkę zaliczyliśmy duże chłopaki trochę większą ;) a małe chłopaki grzeczniutko sobie wtedy spały.......

Ana polecam nocniczek...... ja już z mniejszego nie potrafię pić.......

jaaa też się już do tego nie nadaję, dlatego moja dieta jest dużo dużo łagodniejsza, na razie kg mniej, ale to się nie liczy bo po @ zawsze jest spadek, jeju, będę tu pisać jakby bloga o postepach w odchudzaniu, nieźle ::) :p ;D

Zdjęcia z wypadu do Grzybowa już w albumiku. Tacy rozproszeni wszyscy uczestnicy po zdjęciach, a i tak nie zamieściłam zdjęcia męża mojej przyjaciółki bo bym go musiała samego wstawiać. :p Jakoś nikt nie pomyślał, żeby zrobić jakieś jedno zdjęcie grupowe.  

Skoro Ketsa i Moskitek dostały opierdziel to uprzejmie zgłaszam, iż w piątek odbędzie się spotkanie w Trójmieście.  ;D

Acha - Mosktiku i Ketsiu czekamy na fotki. Koniecznie!  :)

witam grudniow mamy!my tez jestesmy z grudnia ale diopiero teraz zaczynamy dzialac na tej stronce i mamy nadzieje ze sie "zadomowimy" u was!!!

reklama
Witaj Ewelciu  ;D ;D ;D   
Garfield__15_.gif

Uwaga!!! Grozi nałogiem.  :laugh: Napisz koniecznie coś więcej o Was. Skąd jesteście, kiedy urodziłaś swoją kruszynkę, jak ma na imię  itp itd.

Do góry