reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

No nieźle z pisania matury przeszło na tematy majtek i jeszcze dalej ;D

Moskito po operacji to ogólnie ok ale cos mi sie zaczyna robic przy jednej dziurze i dzisiaj jade do lekarza co to zrobił niech naprawia ;D

A ja do pupy też sie wybieram ;D a w pipie byłam w zeszłym tygodniu ;D :D :laugh:

reklama
Natalia tylko na glodowce trzeba wytrzymac, a ja za slaba jestem :p dlatego wspomoglam sie tabletkami, na diecie kopenha...wytrzymalam tylko 3 dni ::) wiec tym bardziej podziwiam ''szczypiorku'' ze jestes dzielna i co najwazniejsze, nie chodzisz glodna ;D

Kamila czujesz, ze chudniesz, ja nawet nie zauwazylam, ze z dnia na dzien ubylo mi prawie 10kg ::) tylko wszystkie jeansy nagle przestaly byc dobre, wspomagam sie paskiem, najgorsze, ze sobie kupilam ostatnio 3 pary nowych i wisza na mnie ::) i szkoda kasy na nowe ::)

hejka!
ale glupawke macie :laugh: :laugh: cipa, pupa i te sprawy....
od rana pamietam zeby za Zuzanne trzymac kciukasy !!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D zycz jej samych pozytywnych ocen z maturki, a najlepiej takich jak ja sama dostalam, czyli lacznie nawet 6 z ustnego polskiego :laugh: :laugh: taka zdolna jestem ;D a nawet nie uzywam polskich liter na necie z lenistwa :laugh: :laugh:

u Nas nadal piekna, sloneczna pogoda, a ja w domu :( ::) koszmaru ciag dalszy, ale dzis jest 3 dzien choroby, czyli ostatni kiedy zarażam... ;) od jutra zdrowa chodz nadal na antybiotyku, wygladam conajmniej mizernie, balagan przed szafa wciaz jest, zaraz sie za niego biore :p i umyje okna :laugh: chodz slabo sie czuje, ale dom musi byc na blysk, dzis Ada wraca na kapanie i jutro na szczepienie idziemy :)

HEJA
wpadłam się tylko przywitać bo góra prasowania na mnie patrzy :-[ :p ::) :mad:

Wanda a kopnełaś siostre na odchodne ?? ;)

reklama
taaak...czerwone gacie, pozyczony dlugopis i kopniak ale to pewnie juz ja ktory kopnal przed wejsciem na sale  :laugh: :laugh:

wiecie co ??? ogladam te cuda w galerii, ale widze, ze wszystkie grudniowe dzieciaczki juz w spacerowkach sie woza, a my nadal w gondoli  ::) ::) ::) ::) ::) czy ktos oprocz mnie jej jeszcze uzywa ??? chyba juz i na Nas czas, tyle, ze moj spacer nie rozklada sie na plasko, tylko pollezaco ale i tak mozna wozic nie ???  ;)

Do góry