reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

A ja od jutra zaczynam brac tabletki te LiDa co joeey o nich pisala.mam je od wczoraj ale wczoraj ich nie bralam bo bylam wieczorem na imprezce i piłam alkohol i stwierdzilam ze zaczne od 1.maja :) zobaczymy :)

Wiecie ile trzeba odczekac miedzy jednym a drugim rozjasnianiem wlosow ???
Wanda wklej swoja pomalowana buzke

reklama
Hejka dziewczynki!

Jestem troche podlamana ta pogoda. Spalam od 13 do 17. Ale jaja! Dokladnie tyle samo spal miki i moj maz. No nic sie nie chce, nawet uczyc sie ani wyjechac gdziekolwiek. Ciekawe kiedy sie ta pogoda zmieni.

Zaraz mykam karmic synka... ;D

Natalko - a na kiedy planujecie drugiego bobaska?

Jeszcze chciałam napisac, ze mieszkanko bomba! ;D

Kurka, wlasnie mikolaj zjadl po 4,5 godziny 20 ml mleka i nie chce wiecej. Ratunku! Juz nie mam sil! Ale co sie dziwic ... to mleko jest takie niedobre... :-[

Ale fajnie, ze jest nowy wątek... ;D

Natalko - w tej diecie nic nie ma...A jakies rybki, mięsko? Przeciez kurcze nie wezme sobie w rączke pietruszki i nie bede wcinac. Jestem pelna podziwu, ze wytrzymujesz na takiej diecie...Brawo! ;D

Hallllluuuuuu

Popieram Didi i Beacia pogoda jest barowa tylko na picie się chyba nadaje.......... jak by nie było ja przy takich klimatach to umieram przez moje niskie ciśnienie.....

Amelka i Joeey znam ten ból z pluciem......też staram sie cały zmasowany atak siły skierować na śliniaki ale Maks opracował do perfekcji technike odwracania śliniaka i przeważnie ma go na plecach..... tak że żadnego ratunku dla nas w tej sprawie

Ana no John Voit faktycznie niezwykłe podobieństwo...

Anetko kurcze no doskonale cię rozumiem........ale po całych moich przemyśleniach na temat teściowy po ostatniej wizycie mojej.......z przykrością stwierdzam że nie ma na to lekarstwa my zawsze pod tym względem będziemy mież swoje skrzywienia a teściowe swoje..... no i Wańdzia dobrze masz ale niestety nie każdą teściową da się da tak wytresować.......założe się że z moją nie dałabyś rady.Ja też sobie nie daje w kasze dmuchać i np. moja mama wie doskonale jak to jest....i o ile mamy kupepowodów do kłótni na inny temat to o dziwo o Maksa jeszcze nigdy!!!
Nie ma rady trzeba zaciskać zęby a jak się da to dyplomatycznie ukrócać samowolkę teściowych...

Natalko fajoskie mieszkanko i w tej wersji z planu też było by fajne ale twoje pomysły chyba faktycznie mają większy sens bo nie będzie to wtedy takie hobbitowo ;)
a imiona odjechane strasznie wymyśliłaś ale podobają mi się bo orginalne. Ja już kiedyś sobie wymyśliłam że albo Amelka albo Aron następny....... ale mam nadzieje że to nie tak prędko będzie bo właśnie w napięciu i z utęsknieniem czekam na @ ;)

no i bardzo dobry wątek!!!!!!!

ANA a o co chodzi z octem jabłkowym odnośnie odchudzania?

Beatko to ja jeszcze odnośnie kremów..... otóż od porodu pochrzaniło mi się coś całkowicie ze skórą i nie mogłam żadnym kremem sie smarować bo piekło jak cholera i zaczełam eksperymentalnie podbierać Maksowi te wszystkie dziecięce kremy... i obecnie są one dla mnie najlepsze ze wszystkich innych "dorosłych"
No i dzięki temu doszłam też do dorosłej wersji kremu Balneum jest rewelacyjny i polecam świetnie nawilżam
.....no ale teraz też się kapnełam że przecież nie napisałaś jaką masz skóre a od tego trzeba zacząć dobieranie odpowiedniego specyfiku.

....a Yves Rochel ma różne ciekawostki fajne i świetne zapachy balsamów i żeli pod prysznic ale mam wrażenie że to dosyś słabe jednak kosmetyki (a te do makijażu to już w ogóle tylko do kosza się nadają)

AchA I Jeszcze na chudnięcie polecam bardzo czerwoną herbate ale to tez dla systematycznych... i najlepiej zastąpić nią wszystkie inne napoje

OOO ja pierdziele Didi jeden z moich najulubieńszych trunków......ale odpowiednio wzmocnione wstrząśnięte i nie mieszane ;D ;)

reklama
Ketsa - toz Ty dziewczyna Bonda chyba ;D ;D ;D Tez uwielbiam vermoutha ;D ;D ;D tez jeden z moich ulubionych trunkow :) Ale dzis mialabym ochote na browarka - bo pogoda typowo abrowa no i karciana :)
A wczoraj zesmy z parka znajomych 3 flaszki czerwonego winka obalili ;D ;D ;D hiszpanskie, wloskie i francuskie - wszystkie srodziemnomorskie no i takie odpowiadaja mi chyba najbardziej :)
Ketsa - moze i bym sobie z Twoja nie poradzila, ale jakbym miala problemy z moja to by byla biedna, bo by dzieci nie widywala ;D ;D ;D wredna swinia ze mnie ;D

Do góry