reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Didi - dołączam sie do gratulacji z okazji 2222 posta :laugh:

Joeey - przyznaj sie ile Ci biedronka zapłaciła za reklame? ;) ;D ;D ;D ;D szkoda,że mieszkam na
zadupiu,nawet biedronki tu nie uświadczysz (chyba,ze chodzi o żyjątko - tych Ci u nas dostatek)

Natalio droga ;) a my spieramy marchewke nr jeden pani Bożeny Dykiel ;D Purem ją traktujemy ;D ;D ;D

idę dalej cierpieć na bóle wszelakie :( związane z infekcją, która bezczelnie wtargnęła na terytorium mojego ciała ::)

reklama
Hejka :)

No to na poczatku zyczonka:

Dla Weronisi moc usciskow i caluskow i wszystkiego co najlepsze !!!

A teraz Wam powiem cos o ubieraniu ;D ;D ;D Paulinka dzis na spacerku byla w bodach na krotkim, spodniach, skarpetkach i buciczkach - wsio ;D Jakies pytania ??? ??? ??? Jak tylko jej sciagnelam bluze i czape, to przestala plakac :) Chyba jej odpowiadalo :) Na potwierdzienie mam zdjecia, ale wkleje wieczorkiem ;D

Magdamaj ;D Joeey ;D no pewnie, Staśko zdolny chłopina, nawet nie trzeba mu tłumaczyc ;)

Sorbusiowa czapeczka obowiązkowo do roku, czy słońce czy nie, na upały przewiewna, ja teraz zakładam taką zwykła z cienkiej bawełny, pilnuję, żeby uszy były przykryte

DLA WERONISI NAJSłODSZE ZYCZONKA

Wandzik no teraz wierze ;D moze pomysleli, ze to chlopiec przez wzglad na ciemne spodenki (czarne chyba..) , a zreszta czesto sie ludzie myla co do takich maluszkow ;) a co do ubierania to pewnie nie mialabym odwagi, pewnie zostawilabym czapunie i body ale na dlugi rekaw :p Ty masz wieksze doswiadczenie, ja robie wszystko na czuja, ale napewno nie przegrzewam Ady, pamietacie 12 stopni ??? ;) teraz jest moze z 18 i w takiej temp ja kapie ;D odpukac, chora nie jest :)

Komarku ale mam ochote wykapac sie z Ada w takiej duzej wannie - caly czas podziwiam tego typu zdjecia no i sie zbieram ;) poczekam na tatusia do pomocy i sprobuje bo to musi byc dwoje :laugh:
a Karolek robi swietne miny, bezbledny jest ;) ;D

nam tez marzy sie kapiel w wannie razem..i tez czekmy do momentu az bedziemy z naszym tatuskiem to wtedy najpierw tatus pluska sie z maluszkiem pozniej mamusia z maluszkiem a na koniec 3 noc pod rzad mamusia z tatuskiem albo tatusiek z mamuska..hehehehe:D :D..

ok..wracam do lozka do mojego malego mezczyzny ,,bo cos piszczy

alez tu dzisiaj pustki ;D ;D ;D

Joeey - spodenki granatowe, wiec mozna bylo sie pomylic, ale ostatnio jak bylismy na placu zabaw i Paulina byla ubrana w bialy komplecik z rozowymi wykonczeniami i w bordowy PLASZCZYK, nie kurtke! i jedna baba spytala ile chlopiec ma miechow !!!! Myslalam ze ja rozstrzelam !!! Malpa jedna no !!!
A jezeli chodzi o ubior dzisiejszy Paulinki, to teraz zdradze prawde ;D ;D ;D Mloda byla ubrana w czapeczke i granatowy komplecik welurowy i bylismy na spacerku z tesciowa, a potem poszlismy do fryzjera z tesciowa i tam ja rozebralam, bo goraco strasznie w srodku! no i jak wyszlismy to juz jej nie ubieralam do domku, bo nie wialo w ogole akurat i grzalo slonce mocno :) a ze to jest jakies 50m to se pozwolilam na takie cos :) Caly spacer trwal ponad 3 godziny, a az taka szalona nie jestem nawet ja ;D ;D ;D

ale tu dziś pusto ???
Ewa już śpi  ::) ::) ::) ostatnio wcześniej niż zwykle i to sama zasypia chyba długie spacery jej służą  ::)
wiecie co z Ewy to jest taki głodomorek że hej dziś zaczeła mi płakać w wózku na spacerze nie mając gdzie jej nakarmić ukucnełam i jej dałam cyca nic jej nie przeszkadzało zaspokoiła łaknienie i był spokuj  :D

ide na alegro poszukać parasolki do wózka

O rany...ale jestem dziś wypompowana...ręce mnie tak bolą że z ledwością piszę na klawiaturze  ::) :p
No i nie zrobiłam wszystkiego co miałam na dziś zaplanowane  :p na jutro została cała sterta prasowania  ::) ale najważniejsze że uprałam wózek  ;D chociaż prałam go na raty, bo Mały nie chciał leżeć w leżaczku a nie miał się kto nim zająć, więc zaniosłam go do domu, uśpiłam i w te pędy prac wózek  ::) akurat skonczyłam jak się obudził, zrobiłam mu pić i znowu na leżaczek na podwórko tym razem już leżał grzecznie a mama uprała sobie buty :)
Ale dziś u nas było ciepło :) to chyba był najcieplejszy dzień w tym roku :) :) aż szkoda myśleć ze pogoda ma się popsuć :(

Idę zobaczyć co naskrobałyście :)

A i jeszcze życzonka bo rano zapomniałam:

Wszystkiego najlepszego dla Weronisi, dużo zdrówka i słodyczy ciocia Paula i Kacperek życzy!!!

Zdanka - ciezki wybor mi sie wszystkie podobaja najbardziej chyba ten drugi... no i ma jakas nagrode... a najlepiej przedyskutowac to na watku zakupy :)

reklama
Do góry