reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Halo halo ;D

Co do wyjazdu za granice to juz sie dowiedzialam ze Ola bedzie wpisana w moj paszport :D a meza naklonie do wyjazdu tym, iz w Slowacji sa tanie piwka ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Dziewczyny ale dzis piekna pogoda, co ubieracie swym dzidziom za czapeczki ??? tzn letnie czy jeszcze takie ciut grubsze jesienno-wiosenne ???

reklama
kijowa pogoda u mnie, brak slonka, nie chce mi sie wychodzic ale sie zmusze chociaz na godzinny spacerek :p

wiolus ja zakladam malej czapeczke z mini daszkiem z grubszej bawelny - jest idealna i zakrywa uszka ;) jak bedzie cieplej to juz tylko takie mini kapelusie bedzie nosic ;D juz nawet jeden taki dostala na zajaczka - boski jest z h&m ;)
a co do paszportu to ja nie chce wpisywac Ady do mojego, oznacza to, ze bez niej nie bede sie mogla nigdzie ruszyc, a moze sie zdarzyc taka sytuacja :) musi miec oddzielny :)

Natalko, przepraszam za moje gapiostwo - uswiadomilam sobie ze Ingusia jest starsza o dzien od Oliwci :) Pamietam, szorowalam lazienke na kolanach kiedy przyszedl sms od Wandzi ze urodzilas :) sie wtedy wzruszylam, ze hej ;D
A zatem,
dla Ingusi z okazji ukonczenia 2 dni temu 5 miesiecy duzo zdrowka i radosci :laugh:

Leci czas niemilosiernie, takie juz duze nasze dzieciaczki :)

hejo!!! wpadam na minutke

Kochanej Weroniczce składamy życzonka z okazji ukończenia 4 miesięc - buziaczek :-* i wszystkiego naj naj naj naj (i żeby w przyszłości tato policjant za bardzo Cię nie pilnował ;)

i spadam zanim mi łeb eksploduje, nie chce zachlapać mózgiem klawiatury i monitora ::)

Miłego dzionka życze wszystkim :D

wszystkim Jubilatom wszystkiego naj naj

Ja kupiłam vanish i ni huhu marchewka sie nie poddaje ale może ten oxi coś tam pomoże czy tego uzywacie??

o rany  ::) ale my gapy ! dzis 26 !!!!!!!!!!!  ;D w zwiazku z tym:

Z OKAZJI UKONCZENIA 4 MIESIECY - SPELNIENIA MARZEN DLA WERONISI

Asiu dzis mamy tylko jednego jubilata ;)

ja jeszcze z marcherwka sie nie borykam ale kupkowe plamy na tetrach najlepiej spieraja sie ... zwyklym mydlem :)
moze spobowac to z marchewka

mydlo rulez (przynajmniej w sprawie kupek) no a pranie robimy w platkach mydlanych - zadki to towar szukalam po calym wroclawiu dlluugo i wreszcie dorwalam

byla taka piosenka ... mydlo wszystko wymyje nawet uszy i szyje (wiec moze tez marchewke)

Hi hi, Magdamaj mydło też nie działa! Muszę chyba kupić mojej córci jakiś kaftanik bezpieczeństwa specjalnie do jedzenia.  ::)

Magi a dziękujemy bardzo.  ;D Muszę sobie druknąć listę z 1 str. albumiku, żeby pamiętać o wszystkich urodzinkach.  :) Tak więc:

Weronisiu, wszystkiego naj naj i nowej naprawionej budki od wózeczka, i fajniutkiego pokoiku w nowym mieszkanku i dużo braciszków i siostrzyczek, he he.
disa0068.gif

witamy :D

Natalia to nosidełko właśnie jest mi potrzebne np.na chwile do sklepu na dół wyskoczyć po drobne zakupki , do koleżanki w bloku obok czy do teściów bo ostatnio nadgarstki mi wysiadają (wieczorami owijam je bandarzami elastycznymi bo wymiękam) jak z nią tak latam wózka czasami nie opłaca mi się wyciągać z piwnicy
daje słowo ona nie jest noszona od tak sobie bo chce tylko wtedy kiedy musze ją przenieść poprostu ponad 8 kilo to już za dużo jak na moje nadgarstki mam jakieś słabe :(

reklama
ana strachliwego masz synuśa :D

WERONICZKO WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ .... :-* :-* :-* :-* :-* :-*

a teraz biegniemy na spacerek bo piękne słonko

Do góry