reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Hejka dziewczynki!

Ja tez jak kilka z Was jestem dzisiaj wypompowana. Od 6 na nogach ... Prawie wcale nie siedziałam. No, ale w zwiazku z tym chyba zaraz pójde spac. Jutro tez bedzie pewnie zabiegany dzień.

Paula - dzięki sredeczne za trzymanie kciuków za kolokwium! Przydały się niezmiernie, bo koło zostało przełożone na 17 maja! Ufff, nie czułam sie dobrze przygotowana... ;D

Wanda - odwazna jestes z tym strojem...Ja ciagle małego chronie zeby go nie przewiało czy cos. Ale moze taka nadgorliwa jestem, bo Miki ma kaszel i katar. :p

Natalko - zycze Ingusi powrotu do zdrówka. Wiem co to znaczy jak maluszek jest przeziebiony. Ja małego nie moge wyleczyc, co gorsze...wydaje mi sie, ze coraz bardziej kaszle. I powiem Ci jedno: bardzo się cieszę, że się nie spotałyśmy (oczywiscie nie dlaego, że nie chciałabym), ale jakby Ingusia zachorowała po spotkaniu to bym sobie tego nie wybaczyła. Bym żyła w poczuciu winy, ze to przeze mnie! :-[ Duzo zdrówka zycze! :) A! I jeszcze chciałam napisac, ze takie śliniaczki to widziałam w Olsztynie w dziecku koło reala. Może wyslij męża...Ale ceny to nie pamietam. :p

Joeey - byłam w biedronce za Twoją namową i...nic nie było dla dzieciątka. Zadnych ubranek. Buuu. Chyba ten Olsztyn jakis opóźniony... ;)

reklama
Właśnie wróciłam z albumiku....

Cudne te nasze dzieciaczki  :laugh: piękne zdjęcia  :)

Zdanka ślicznie Ewa wyglądała do chrztu  :D zdjęcia z wypadu też super :)

Wanda no widać, że u Was lato pełną parą  :D i Paulince najwyraźniej to odpowiada :)

Moskito mały Moskitek jest cudny...ach te jego oczy :)

Wiolus bardzo fajne zdjęcia, szczególnie te w plenerze, nad jeziorem :)

Dziewczyny trzymajcie za mnie jutro kciukasy. Ide do lekarza. Ostatnio tak jak wczesniej pisałam byłam chora. Skonczyłam juz jakis czas temu przyjmowac antybiotyk. A od jakis 3 dni czuje, ze mnie bolą albo oskrzela albo płuca. Nie umiem rozróżnic. To jest strasznie dziwne, taki ucisk i jak głębiej oddycham na całej powierzchni boli. Podejrzewam, ze to zapalenie płuc albo oskrzeli. I kaszel mam okropny...Ide z tym do lekarza!
A poza tym spytam o moje masowe wypadanie włosów. Musze pewnie wyniki zrobic, bo nie mam juz conajmniej połowy włosów. Wyglądam okropnie...Boje sie, ze wszystkie wypadną. :-[ :-[ :-[ Łykam tabletki, wcieram taki płyn i nic nie pomaga. Leci po jakies 300 dziennie... :-[

wanda_23 pisze:
A jezeli chodzi o ubior dzisiejszy Paulinki, to teraz zdradze prawde ;D ;D ;D Mloda byla ubrana w czapeczke i granatowy komplecik welurowy i bylismy na spacerku z tesciowa, a potem poszlismy do fryzjera z tesciowa i tam ja rozebralam, bo goraco strasznie w srodku! no i jak wyszlismy to juz jej nie ubieralam do domku, bo nie wialo w ogole akurat i grzalo slonce mocno :) a ze to jest jakies 50m to se pozwolilam na takie cos :) Caly spacer trwal ponad 3 godziny, a az taka szalona nie jestem nawet ja ;D ;D ;D

Tak dla wyjasnienia, ze wcale taka odwazna nie jestem ;D

Beatko - no zebys mlodego nie zarazila tym kaszlem !!! Ale pewnie masz maske co ??? Zycze szybkiego wyzdrowienia - koniecznie !!!!!!

Ja tez jestem zmeczona, jutro tez rano wstaje, takze zaraz klade sie spac :)

Kurka blada nie mam biedronki w okolicy ;D ale faktem ze kiedys kupilam w biedronce spodenki dla Oliwci i calkiem ok byly. Zasygnalizuje mojej mamie, moze tez mi cos wygrzebie, tzn pizamka i pajacyk mnie interesuje :)

Joeey, tos mnie teraz zadziwila temperatura do kapieli...ja ponizej 22 nie kapie ::) poza tym jest ok 20 stopni w domu i mysle ze jest ok, mniej to mi samej byloby nieprzyjemnie, a myc sie przy 18 stopniach, okropnosc ;)

Beatka, mi tez tak leca wlosy :( juz mialam Was milion razy o to pytac i ciagle zapominam - to wiem ze Beatce tez wypadaja...mi juz od ok 2 mcy, ale to strasznie...wszedzie sa moje klaki :( obrzydliwosc. Ja nic nie lykam, wcieram co pare dni odzywke wax - to stosuja nawet osoby po chemii, ale mi jakos niepomaga ::) jakies tam amulki regenerujace kado czy cos takiego mam... daj znac co Ci lekarz powiedzial madrego i co stosowac, bo mnie juz ten stan doluje tez...

Na kupiłam Majutkowi chusie taka z daszkiem i jak nie wieje to zakładam ale do roku to chyba za długo jutro zapytam lekarza bo na szczepienie idziemy buuuuuuuuuuuu

hejka wieczorkiem ;D
Pozlabym juz spc ale mam na wlosach farbe i musze jeszcze poczekac ;D a musze isc spac bo rano o 4 pobodka :mad: :(

No wiec co do moich wczasow to dupa bo moja mama mnie uswiadomila ze musze miec nowy paszport(zeby mala wpisac albo jej wyrabiac) bo stary to jeszcze nazwisko panienskie.No i sie wkurzylam bo tyle latania i zalatwiania o pare dni wyjazdu to se to olewam ::) wlasnie szukam gdzie moglibysmy w Polsce spedzic pare fajnych dni ;D

Wanda ja tez lyklam ze bylas na spacerze z Paulinka na krotki rek. moja Ola byla dzis tylko w dresiku ;D

Maja tez tylko w bluzie i spodenki bez rajstopek

Paula ale przystojniak rosnie z tego mojego ziecia. I na dodatek mamy taka samą karuzelkę i gzrechotkę :p ;) :laugh: :laugh: :laugh:
A może oni za naszymi plecami sie widują i zabawkami wymieniają ;) ;D ;D ;D

reklama
Asiu  właśnie miałam pisać że wkleiłam zdjęcia do albumiku i możesz obejrzeć swojego zięcia  :D ale Ty już zdążyłaś go oblukać ;D

Beatko wracaj szybko do zdrówka!!! Trzymam kciuki!!! :) a jak znajdziesz dobrą receptę na wypadanie włosów to ja poproszę ;)

Musze jeszcze napisać 2 maile i tez zmykam spać.

Dobranoc.

Do góry