reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

hehe pierwsza w Polsce :) a to dlatego ze idziemy z mala na badania i teraz czekam na siusiu mam nadzieje ze mloda sie postara :)

Czesc Pati :)

reklama
:) no to melduje sie nastepna - Karolek obudził sie godzine temu i niestety juz na dobre :p

rzeczywiscie wczoraj strzeliły 4 miechy tylko durna matka zapomniała się pochwalić, ale synuś dostał ładny prezencik - komplet łyżeczek do deserków :D dla mnie i męża miało być miało być porto, ale same wiecie jak to się skończyło :p padliśmy jak niemowlaki, zawsze tak jest, jak Karol płacze przez dwie godziny to czuję jakby to bylo 12, no i serce pęka.

Amelko bardzo Ci współczuję, musisz być dzielna i się mocno trzymać, wiem jak to jest stracić kogoś bliskiego, bo jak umarła moja prababcia, z którą byłam bardzo związana to długo nie mogłam się pozbierać.

witajcie, dzień dobry,

mu już balujemy dziś coś od zaraz po 5, takie ranne ptaszki jesteśmy (ja bynajmniej nie z własnej woli). Z zadziwieniem czytam o tych Dzieciaczkach, które dają sie wysypiać Mamom, zazdroszczę! Agatka najbardziej się cieszy właśnie tak ok 6. Ale dziś chyba ogłosze kapitulację i jak tylko uda mi się ją przekonać do spania to kłade się i ja.

Dziewczyny, wszystkie, które spotykają jakieś przykrości i niemiłe zdarzenia losu, przykro mi, trzymajcie się!

Wiolus, ja tak nieudolnie łapałam siusiu małej, że zajęło mi to kilka poranków. Ale wy pewnie juz z sukcesem po "akcji".

Dzień dobry :)

No mój syn jest niemożliwy wygonił mnie z łóżka a teraz sam sobie lezy i w najlepsze gada nie wiem z czym ::) :)
No to ja w takim razie myk szybko na bb ;D

Miłego dnia wszystkim życzę i żeby śniegi minęły bo w końcu wiosnę mamy :)

Gizell porto zawsze możesz wypić dzisiaj ;D my nieraz urządzamy tutaj sobie takie babskie popijawki ;) ;D ;D ;D
hehehe jakby ktoś obcy to przeczytał to by pomyslał, że tu same matki pijaczki hehehe ;) ;D

Hanka od 5 ::) jak Kacper mnie zbudzi o 7 czy 8 to ja nieprzytomna jestem :p tzn. budzi się na jedzenie dzisiaj np. o 4 i o 6 ale potem zasypia, to i tak dobrze, bo wieczorem kładzie się spac koło 20:30 i śpi do tej 4 a mamusia jakby chodziła wczesniej spac a nie siedziała do północy to tez by sie wysypiała ::) ;)

No znudziło mu się już leżenie i strasznie głośno krzyczy ::)

czesc..:)

My juz tez na nozkach..ja wlasnie wcinam sniadanko..Albert robi wrum wrum...ja nie wiem jakim on samochodem jezdzi..:)..moj tata wlasnie bierze go na raczki i ida oglada bajke..:)..

ale nam sie dzisiaj super spalo..ale to nieznaczy ze wyspalam sie..:D..moj tata tak napalil ze sauna do potegi w domu..i pojechal sobie do pracy a my z mama zapomnialysly na noc zamknac okna i tak super sie spalo..:)..maluszek nawet na nie obudzil sie na cyca tylko spal do 5 i dopiero sie upominal ze chce am..:)

a ja zjem i wracamy do lozeczka..:)

Haj ;D

teść mnie dzisiaj obudził :mad: ten chłop jest niemożliwy dzwoni do mnie żebym mu poszukała numer w książce telefonicznej ::) jak by se kur** nie mógł na informację zadzwonić ??? :mad: :mad: :mad: i pięknie dzionek zaczęłam ale zła jestem wrrrrrrrrrrr

Paula, no właśnie... 6 czy 6.30 juz jakoś zaakceptowałam, ale 5 to zdecydowanie szaleństwo. No i dlatego jak Wy sobie wieczorami tutaj pogaduszki urządzacie, to ja wskakuję do łózia żeby choć trochę pospać. A Agatka już nawet jest po drzemce, chyba z całe pól godziny spała... a ja się nawet kawy ie moge napić, bo mleka nie mam, a bez mleka ani rusz, i na śniadanie też nic w lodówce nie ma, eh!

Gabi, teść mistrz świata, gratulacje; mnie się chyba szykuje taki właśnie "pomysłowy" męczący dyrektor jak wrócę do pracy.

reklama
Gabi no ja tez bym się wkurzyła  ::)

Natalia tak nas zaistrygowała tym basenem, że i my w niedzielę się wybieramy  :laugh: juz się ciesze na smaa myśl  :laugh:
Znalazłam basen dla niemowlaczków niedaleko więc tym bardziej się ciesze bo jak Kacperkowi się spodoba to będziemy częściej jeździli  :D
Natalio mam do Ciebie pytanie: widziałam, na zdjęciach, że byłaś w kostiumie jednoczęsciowym, czy któraś mama była w dwuczęściowym??? bo ja tylko taki mam i nie wiem czy może taki byc na basen  :p
A fotki extra! widać, że Ingusi się podobało :)

Pati Ari po prostu jest powalający ;) więcej takich zdjęć!  ;D

Do góry