reklama
paaricia
Fanka BB :)
Hej Dziewczynki!
Pamciaw - milo mi bardzo, ze zauwazylas, ze sie zapodzialam! he he... :laugh:
Nie wiem co sie dzieje z Malym, ale wczoraj i praktycznie przedwczoraj tez byl caly dzien marudny. :
Wczoraj wisial na cycu caly czas chwile ssal i zasypial. Jak tylko probowalam przeniesc Go do lozeczka to zaraz sie budzil i tak plakal, ze Go musialam pol godziny uspokajac. Po kilku razach sie poddalam i przesiedzialam pol dnia na kanapie z wywalonym cycem i spiacym synkiem...
Przelecialam po lebkach co napisalyscie i widze, ze nie my jedni tak spedzilismy dzien! Nawet na spacer nie moglismy pojsc! I tak probowalam, ale po 5 minutach wrocilam, bo Maly sie calkiem rozryczal. Za to w nocy ladnie spal 21-6.30!
No ale nie bylo wczoraj tak zle, bo dorwalam super ksiazke! Wiec kiedy Maly spal mi na cycu ja mialam dobra wymowke, zeby sobie poczytac! ;D ;D Wiem, ze fantastyka nie jest zbyt popularna na forum, choc moze ktoras z "nowszych" mamus podziela moja pasje? Zreszta niezaleznie od gatunku, chyba kazdy kto lubi ksiazki pokiwa ze zrozumieniem glowa jak powiem, ze jest to jedna z tych ksiazek, od ktorych okropnie trudno sie oderwac i trzeba zarywac noce, bo nie mozna zasnac z ciekawosci, co dalej! ;D ;D Ksiazka nazywa sie Wizard's First Rule i napisana jest przez Terry Goodkind. Wiem, ze jest przetlumaczona, bo moj tata ja po polsku czyta, ale nie wiem jak przetlumaczyli tytul. :
Jesli ktoras jest zainteresowana, moge sie zapytac taty. :laugh:
Natalia - odlotowe to mieszkanie!!! Ale super!! Strasznie mi sie podobaja 2 poziomowe mieszkanka no i rozklad Waszego jest super! No i jakie fajne duze! Super! Czy dobrze pamietam, ze macie je odebrac w styczniu 2007?
Pamciaw - koniecznie wklej plan Waszego domku! Uwielbiam ogladac plany i sobie wyobrazac ze ja tam mieszkam. ;D ;D
Ach no i spoznione...
Buziaczki dla Oliwki i Majutki!
Pamciaw - milo mi bardzo, ze zauwazylas, ze sie zapodzialam! he he... :laugh:
Nie wiem co sie dzieje z Malym, ale wczoraj i praktycznie przedwczoraj tez byl caly dzien marudny. :
No ale nie bylo wczoraj tak zle, bo dorwalam super ksiazke! Wiec kiedy Maly spal mi na cycu ja mialam dobra wymowke, zeby sobie poczytac! ;D ;D Wiem, ze fantastyka nie jest zbyt popularna na forum, choc moze ktoras z "nowszych" mamus podziela moja pasje? Zreszta niezaleznie od gatunku, chyba kazdy kto lubi ksiazki pokiwa ze zrozumieniem glowa jak powiem, ze jest to jedna z tych ksiazek, od ktorych okropnie trudno sie oderwac i trzeba zarywac noce, bo nie mozna zasnac z ciekawosci, co dalej! ;D ;D Ksiazka nazywa sie Wizard's First Rule i napisana jest przez Terry Goodkind. Wiem, ze jest przetlumaczona, bo moj tata ja po polsku czyta, ale nie wiem jak przetlumaczyli tytul. :
Natalia - odlotowe to mieszkanie!!! Ale super!! Strasznie mi sie podobaja 2 poziomowe mieszkanka no i rozklad Waszego jest super! No i jakie fajne duze! Super! Czy dobrze pamietam, ze macie je odebrac w styczniu 2007?
Pamciaw - koniecznie wklej plan Waszego domku! Uwielbiam ogladac plany i sobie wyobrazac ze ja tam mieszkam. ;D ;D
Ach no i spoznione...
Buziaczki dla Oliwki i Majutki!
agnes.kol
Hej mamuśki 
Widzę, że ostatnio pati była, a teraz ja ;D chyba to przestawienie godziny sprawił, że wszystkie śpią :
Nathalie super mieszkanko, ekstra że dwupoziomowe, tez bym takie chciała
ale na razie bedziemy mieli 3 pokojowe
jak zrobie zdjęcie to wrzucę plan mieszkanka 
Mąż śpi po nooce, mała śpi, ja juz na forum ;D co tu robić cały dzień :
Widzę, że ostatnio pati była, a teraz ja ;D chyba to przestawienie godziny sprawił, że wszystkie śpią :
Nathalie super mieszkanko, ekstra że dwupoziomowe, tez bym takie chciała
Mąż śpi po nooce, mała śpi, ja juz na forum ;D co tu robić cały dzień :
Natalia super to mieszkanko ;D ;D powiedz drogie są takie w Olsztynie :
:
??? Straszecznie mi się podoba ;D
Pamcia ja skończyłam wydział budownictwa i inżynierii środowiska na politechnice w Rzeszowie i dlatego tak się madrzę ;D ;D ale spoko jak architekt wykonał to pewno o wszystkim pomyślał ;D ;D
Pamcia ja skończyłam wydział budownictwa i inżynierii środowiska na politechnice w Rzeszowie i dlatego tak się madrzę ;D ;D ale spoko jak architekt wykonał to pewno o wszystkim pomyślał ;D ;D
ja nie wiedziałam ze dzisiaj zmiana czasu buuuu wstałam sobie do kościoła na 7.30 siedze tutaj a tu myk myk i już 8 i oczom nie wierzę bo patrzyłam na godzinę 7.59 jakoś nieświadomie :
:
:
dopiero mąż mnie uświadomił :
:
Nathalie
Fan(ka)
hejka
gabi ceny sa jak wszedzie czyli ok. 2800 za metr, ale to wlasnie nie za drogie bo za anstresole licza 1000 za m2 tylko. ;D tylko schody sobie sami musimy kupic. :/
gabi ceny sa jak wszedzie czyli ok. 2800 za metr, ale to wlasnie nie za drogie bo za anstresole licza 1000 za m2 tylko. ;D tylko schody sobie sami musimy kupic. :/
didi
hej hej...witam was wszystkie jako pierwsa z bydgoszczanek..
u nas popadal znowu troszke snieg>
..a juz myslalam ze to koniec z biala plachta na chodnikach..a tu taka niespodzianka .ze jak szlam w nocy do kibelka to stanelam jak wryta przed oknem..
Alutek spal dzisiaj do 9 ale co prawda wczoraj nie zasnal tak jak zwykle ok..20 tylko po 22..
..a teraz jest u dziadka na kolankach i cos am ogladaja w gazetach..
mam nadzieje ze moj tata golych bab mu nie pokazuje i syna mi nie demoralizuje..heheheh
PAti..:0..ja wiem co to znaczy dorwac ksiazke ktora wciaga na maxa,....zawsze jak czytam i juz jest pozno to mowie dokoncze ten rozdzial i ide spac..a okazuje sie ze jest godzina 5 rano i ja czytam juz ostatnia strone ksiazki..
...strasznie ciezko oderwac sie bo ciekawosc nie zna granic a to az zal odloyc niedowiadujac sie sie za chwile dzieje z tym bohaterem..: D
..
u nas popadal znowu troszke snieg>
Alutek spal dzisiaj do 9 ale co prawda wczoraj nie zasnal tak jak zwykle ok..20 tylko po 22..
PAti..:0..ja wiem co to znaczy dorwac ksiazke ktora wciaga na maxa,....zawsze jak czytam i juz jest pozno to mowie dokoncze ten rozdzial i ide spac..a okazuje sie ze jest godzina 5 rano i ja czytam juz ostatnia strone ksiazki..
reklama
Cześć kobitki!!wpadłam zyczyć miłej niedzieli!!!
no i spóżnione ale mocne i gorące buziaczki dla wczorajszych solenizantek - Oliwci i Majeczki :laugh:
a Karol dalej szaleje
ja juz momentami wysiadam!!!!marze teraz o przespaniu ciągiem 3-4 godzin - takie cyrki mi synuś urządza - dobrze ze na ogół uspokaja się przy cycusiu - bo nie wiem jak bym go miała zająć :
!!!no i widze,ze gryzaczek mu bardzo ostatnio odpowiada - czyżby go dziąsełka świeżbiły????
no i posiedziałam przy komputerku, ide obiad kończyć :
buziaki dla wszystkich
no i spóżnione ale mocne i gorące buziaczki dla wczorajszych solenizantek - Oliwci i Majeczki :laugh:
a Karol dalej szaleje
no i posiedziałam przy komputerku, ide obiad kończyć :
Podziel się: