reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Cześć dziewczyny
W Krakowie wbrew wszystkim prognozom wiosna w pełni :),słoneczko pięknie świeci a na termometrze w cieniu mam 10 stopni :D.Szkoda że nigdzie nie możemy wyjść :mad:.
Jesli chodzi o książki,uwielbiam sagi rodzinne.Jak każda kobieta lubię romanse ale nie takie błache typu harleqin.W ogóle kiedys lubiałam czytać teraz brakuje mi czasu :-[.
Ostatnia książka jaką przeczytałam (zresztą świetna),to "Biała Masajka"autorstwa Corinne Hofmann ,polecam jak znajdziecie chwilkę czasu.

reklama
Amelka..:)..ja tez uwielbiam romanse ale nie harleqiny..:)..lubie ksiazky wydawnictwa Da Capo..one maja taki napis na gorze "nie chowaj tej kasiazki przed zona bo i tak kupi sobie nowa"..hehehe..chyba juz wszystkie przeczytalam z tej serii..:)..teraz kolajna ..romanse z dawnych czasow..:)..ach jaka ja romantyczna..ale teraz to ie mam kiedy przeczytac chociby pol ksiazki..:D..ale kiedys ( czyt. przed ciaza)...pochlanialam 2 dziennie..a najbardziej lubie takie z czasow sredniowiecza i o meskich ,...brutalnych .szkotach....;)

OLIWKA I MAJUTEK SPÓŹNIONE ALE NAJSZCZERSZE ŻYCZENIA

Tak naprawde to pisze Adrian bo kamila mnie zniewolila i skula lancuchem do kaloryfera obok komputera i musz za nia pisac!!! ROZPACZLIWIE PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D

heheheh..>:D....i bardzo dobrze ..nalezy wam sie takie zniewolenie bo to my ciagle jestesmy jak wasze niewolnice..robimy obiadki rodzimy dzieci ...( waszych synow).. pierzmy ..sprzatamy itd itp..:D :D..wiec nalezy nam sie cos z tego ..a taka mala satysfakcja z przykucia do kaloryferka to tylko zalazek calej przyjemnosci..>:D

wiec Adrianku ..nielicz na pomoc chyba ze Kamila potrzebuje jej to sluze z checia..:D :D

a ja kocham kryminały w ciąży się ich naczytałam że hoho mam ndzieję że się Oskarkowi nie udzili to w jakiś sposób ::)
uwielbiam Cobena ;D

Witam :)

Dzisiaj pospalismy nieco dłużej bo do 10 a że zmiana czasu to wyszło do 11 :) a Kacperek ładnie spał dziś w nocy i dał odpocząć rodzicom :) spał od 20:30 do 6:00 :)

ide zobaczyc co naskrobałyście :)

reklama
Natalia super mieszkanko będziecie mieli :D :D super są takie mieszkania dwupoziomowe :laugh: tylko pozazdrościć!

Moskito całkiem mozliwe że to właśnie dziąsła go swędzą, a smarujesz mu czymś, bo ja i Didi smarujemy swoim Maluszkom żelem, moze jeszcze któres mamy tez smaruja.

Ja tez lubie czytac ksiązki ale ostatnią jaką przeczytałam to "Notatki przyszłej matki" jak byłam jeszcze w ciąży. super książka! A tak wogóle i w szczególe to tez lubie romantyczne ale nie typowe romanse :)

Do góry