reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OLIWCI Z OKAZJI 4 MIESIĘCY, ZDRÓWKA I MIŁOŚCI ŻYCZĄ CIOCIA PAULA I KACPEREK!!!

ORAZ troche spóźnione ale szczere:

WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA MAJECZKI!!!! BUZIACZKI  :-* :-* :-*

Gabi..:)..Al ma tez oststnio dni wiszenia mi na cycu..i juz go od prawie godziny trzymam na kolanach a on wisi na dydlu..ja sie kuszam wierce i juz prawie mu wyrywam z buzki sutek a on tak trzyma ze az boli i nie puszcza

Didi właśnie jakieś pół godziny temu dostała zastrzyk i nie było tak dobrze jak rano :(, strasznie płakała :(, myślałam że się zaniesie a mnie łzy ciurkiem leciały.To samo powiedziała mi ta pielęgniarka rano cytuje"iniekcje domięśniowe tego antybiotyku są bolesne,niestety nie obejdzie się bez płaczu".I nie obyło się niestety.

Pamciaw z miłą chęcią oglądnę.My zabieramy się za przebudowę jak tylko przyjdą pozwolenia,projekt już dawno zrobiony.W tym roku chcemy się wyrobic chociaż ze stanem surowym i zmianą dachu,a w przyszłym roku elewacja i wnętrza.

Majeczko Oliwciu wszystkiego najlepszego,słodkie wirtualne całusy śle ciocia Basia i Jula.

hej dziewczyny!  Witam sobotnim popoludnie. ojej......tyle napisalyscie,ze nie wiem od czego mam zaczac..... ::)
Amelka- bardzo ci wspolczuje....ale ciesze sie ,ze Julka jest taka dzielna....zobaczysz wyzdrowieje...bedzie wszystko super.

Bydgoszczanki jak sie naogladalam wczoraj waszych zdjec z imprezy to dostalam sliniotoku i musialam dzisiaj kupic kawalek ciasta bo nie mialam natchnienia na pieczenie" a lubie to robic"
Pamciaw wspaniale,ze masz juz projekt. ja tez bede sie budowac ale wciaz nie moge sie doczekac dzialki bo geodeta jest oliwa i ma problem ,a my czekamy juz od pazdziernika i szlak nas trafia.... :mad: :mad: :mad:
Dawidek ma laskotki pod zeberkiem,a jak go laskocze wlosami po buzi to tak rechocze,ze az dostaje czkawki :D :D
Magdus- ja karmie piersia i dokarmiam staram sie jak najdluzej utrzymac laktacje... a tak w ogole to jestem alergiczka i chcialabym karmic przynajmniej do pol roku. jak bardzo mama sie denerwuje to daj jej herbatke ,a wtedy bedziesz miec wiecej czasu,zeby piersi nabraly.
Agnes- musze sie tez wybrac po buty na chrzciny ...super ,ze masz to juz za soba.. :)

Amelka..wiem co to znaczy taki zastrzyk..ja z Alem 2 razy plakalam a pozniej juz dzielnie znosil..:0..najwazniejsze to aby czyla ze jestes blisko..tul ja  i jeszcze raz tul ..:)..moj Alutek tez juz  na 2 dzien plakal bardziej ale nastempne juz naprawde dzielnie znosil jak na takiego maluszka..:)..jestem z wami ..:)..badzcie dzielne..:)

az sie poplakalam..:)..biedna niunia..tak musi cierpiec..ale to dla jej zdrowka..:)..lepiej aby byla w domku i znosila to dzilnie niz w szpitalu by miala byc....zobaczysz szybko  poprawi jej sie po tych zastrzykach..:)..one sa na penicylinie ..:)..dowiadywalam sie w necie o ten antybiotyk bo balam sie ze moze byc za silny i pozniej moze miec jakies skutki uboczne/..ale jest bezpieczny ..i to nastempny plus aby byc spokojnieszym..:)

boj siostrzeniec byl ..jak mial zapalenie wszka i tez mial 3 miesiac..:)..

reklama
BUZIAKÓW 102 DLA OLIWKI OD WERONISI I CIOCI AGI

Latałam dziś po mieście prawie 3 godziny, ale kupiłam wkońcu buty na wiosne i spodnie :D jeszcze płaszczyk sobie upatrzyłam, ale to po wypłacie ;D Mój mąż dziś stwierdził, że jestem bardziej wybredna na zakupach niż on ::) a sam miał kupic sobie koszule na wesele to twierdził, że albo za droga, albo nie ten kolor itp ;D ;D

Pamcia gratuluje projektu ;) my odbieramy nasze mieszkanko dopiero w styczniu 2007 roku, ale juz niemogę się doczekać i rozglądam się za meblami i wyposażeniem ;D
A Klucha co do tego programu o którym mówiłaś czyli Ikei do projektowania kuchni i to mam go i juz się pobawiłam ;) w razie jak byś miała coś nowego to daj znać ;)
Amelka współczuje, jak ja byłam z Weronika na szczepieiu to mi się chciało płakać razem z nią :( i niedługo idziemy na drugie szczepienie ::) :(

Do góry