reklama
Paula25
szczęśliwa :)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OLIWCI Z OKAZJI 4 MIESIĘCY, ZDRÓWKA I MIŁOŚCI ŻYCZĄ CIOCIA PAULA I KACPEREK!!!
ORAZ troche spóźnione ale szczere:
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA MAJECZKI!!!! BUZIACZKI :-* :-* :-*
ORAZ troche spóźnione ale szczere:
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA MAJECZKI!!!! BUZIACZKI :-* :-* :-*
didi
Fanka BB :)
Gabi..
..Al ma tez oststnio dni wiszenia mi na cycu..i juz go od prawie godziny trzymam na kolanach a on wisi na dydlu..ja sie kuszam wierce i juz prawie mu wyrywam z buzki sutek a on tak trzyma ze az boli i nie puszcza
Amelka22
Didi właśnie jakieś pół godziny temu dostała zastrzyk i nie było tak dobrze jak rano
, strasznie płakała
, myślałam że się zaniesie a mnie łzy ciurkiem leciały.To samo powiedziała mi ta pielęgniarka rano cytuje"iniekcje domięśniowe tego antybiotyku są bolesne,niestety nie obejdzie się bez płaczu".I nie obyło się niestety.
Pamciaw z miłą chęcią oglądnę.My zabieramy się za przebudowę jak tylko przyjdą pozwolenia,projekt już dawno zrobiony.W tym roku chcemy się wyrobic chociaż ze stanem surowym i zmianą dachu,a w przyszłym roku elewacja i wnętrza.
Majeczko Oliwciu wszystkiego najlepszego,słodkie wirtualne całusy śle ciocia Basia i Jula.
Pamciaw z miłą chęcią oglądnę.My zabieramy się za przebudowę jak tylko przyjdą pozwolenia,projekt już dawno zrobiony.W tym roku chcemy się wyrobic chociaż ze stanem surowym i zmianą dachu,a w przyszłym roku elewacja i wnętrza.
Majeczko Oliwciu wszystkiego najlepszego,słodkie wirtualne całusy śle ciocia Basia i Jula.
hej dziewczyny! Witam sobotnim popoludnie. ojej......tyle napisalyscie,ze nie wiem od czego mam zaczac..... :
Amelka- bardzo ci wspolczuje....ale ciesze sie ,ze Julka jest taka dzielna....zobaczysz wyzdrowieje...bedzie wszystko super.
Bydgoszczanki jak sie naogladalam wczoraj waszych zdjec z imprezy to dostalam sliniotoku i musialam dzisiaj kupic kawalek ciasta bo nie mialam natchnienia na pieczenie" a lubie to robic"
Pamciaw wspaniale,ze masz juz projekt. ja tez bede sie budowac ale wciaz nie moge sie doczekac dzialki bo geodeta jest oliwa i ma problem ,a my czekamy juz od pazdziernika i szlak nas trafia....

Dawidek ma laskotki pod zeberkiem,a jak go laskocze wlosami po buzi to tak rechocze,ze az dostaje czkawki

Magdus- ja karmie piersia i dokarmiam staram sie jak najdluzej utrzymac laktacje... a tak w ogole to jestem alergiczka i chcialabym karmic przynajmniej do pol roku. jak bardzo mama sie denerwuje to daj jej herbatke ,a wtedy bedziesz miec wiecej czasu,zeby piersi nabraly.
Agnes- musze sie tez wybrac po buty na chrzciny ...super ,ze masz to juz za soba..
Amelka- bardzo ci wspolczuje....ale ciesze sie ,ze Julka jest taka dzielna....zobaczysz wyzdrowieje...bedzie wszystko super.
Bydgoszczanki jak sie naogladalam wczoraj waszych zdjec z imprezy to dostalam sliniotoku i musialam dzisiaj kupic kawalek ciasta bo nie mialam natchnienia na pieczenie" a lubie to robic"
Pamciaw wspaniale,ze masz juz projekt. ja tez bede sie budowac ale wciaz nie moge sie doczekac dzialki bo geodeta jest oliwa i ma problem ,a my czekamy juz od pazdziernika i szlak nas trafia....
Dawidek ma laskotki pod zeberkiem,a jak go laskocze wlosami po buzi to tak rechocze,ze az dostaje czkawki
Magdus- ja karmie piersia i dokarmiam staram sie jak najdluzej utrzymac laktacje... a tak w ogole to jestem alergiczka i chcialabym karmic przynajmniej do pol roku. jak bardzo mama sie denerwuje to daj jej herbatke ,a wtedy bedziesz miec wiecej czasu,zeby piersi nabraly.
Agnes- musze sie tez wybrac po buty na chrzciny ...super ,ze masz to juz za soba..
didi
Amelka..wiem co to znaczy taki zastrzyk..ja z Alem 2 razy plakalam a pozniej juz dzielnie znosil..:0..najwazniejsze to aby czyla ze jestes blisko..tul ja i jeszcze raz tul ..
..moj Alutek tez juz na 2 dzien plakal bardziej ale nastempne juz naprawde dzielnie znosil jak na takiego maluszka..
..jestem z wami ..
..badzcie dzielne..
az sie poplakalam..
..biedna niunia..tak musi cierpiec..ale to dla jej zdrowka..
..lepiej aby byla w domku i znosila to dzilnie niz w szpitalu by miala byc....zobaczysz szybko poprawi jej sie po tych zastrzykach..
..one sa na penicylinie ..
..dowiadywalam sie w necie o ten antybiotyk bo balam sie ze moze byc za silny i pozniej moze miec jakies skutki uboczne/..ale jest bezpieczny ..i to nastempny plus aby byc spokojnieszym..
boj siostrzeniec byl ..jak mial zapalenie wszka i tez mial 3 miesiac..
..
az sie poplakalam..
boj siostrzeniec byl ..jak mial zapalenie wszka i tez mial 3 miesiac..
reklama
agnes.kol
BUZIAKÓW 102 DLA OLIWKI OD WERONISI I CIOCI AGI
Latałam dziś po mieście prawie 3 godziny, ale kupiłam wkońcu buty na wiosne i spodnie
jeszcze płaszczyk sobie upatrzyłam, ale to po wypłacie ;D Mój mąż dziś stwierdził, że jestem bardziej wybredna na zakupach niż on :
a sam miał kupic sobie koszule na wesele to twierdził, że albo za droga, albo nie ten kolor itp ;D ;D
Pamcia gratuluje projektu
my odbieramy nasze mieszkanko dopiero w styczniu 2007 roku, ale juz niemogę się doczekać i rozglądam się za meblami i wyposażeniem ;D
A Klucha co do tego programu o którym mówiłaś czyli Ikei do projektowania kuchni i to mam go i juz się pobawiłam
w razie jak byś miała coś nowego to daj znać 
Amelka współczuje, jak ja byłam z Weronika na szczepieiu to mi się chciało płakać razem z nią
i niedługo idziemy na drugie szczepienie :

Latałam dziś po mieście prawie 3 godziny, ale kupiłam wkońcu buty na wiosne i spodnie
Pamcia gratuluje projektu
A Klucha co do tego programu o którym mówiłaś czyli Ikei do projektowania kuchni i to mam go i juz się pobawiłam
Amelka współczuje, jak ja byłam z Weronika na szczepieiu to mi się chciało płakać razem z nią
Podziel się: