reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Didi - a kiedy dzwonilas ??? Sama wybieralas termin ??? zadzwonie jutro z samego rana (czytaj kolo 11) i sie zarejestruje ;D

Hej.
Pamciu ciekawe co mowisz z ta asymetria, bo zauwazylam ze moja Oliwcia tez na lezaczku lekko sie zawija...zawsze w jedna strone...troche mi sie to podejrzane wydawalo ::) ale glowke wysoko dzwiga, i siada bardzo ladnie, w ogole mamy wrazenie ze najchetniej pobiegalaby sobie ;) a dzis wyciela numer babci ku mojej i meza uciesze (wredoty jestesmy), mianowicie lekko sobie poplakiwala w lozeczku po obudzeniu, to ja babcia-tesciowa znaczy-wyjela...matko jaki wrzask sie rozlegl, Oliwcia normalnie wpadla w histerie ;D ;D ;D Dopiero przy cycu sie uspokoila...heh, tesciowa lekko skonsternowana byla...no ale swoja droga maly dzikusek mi rosnie, nie baldzo akceptuje obce osoby... :p babcia rzecz jasna nie obca osoba ale jednak zbyt czesto jej wnusia nie oglada (na mamusi szczescie ;) )

Cierpliwosci Pamciu zycze w dokarmianiu Lenki...a Ty masz tak non stop mleko w piersiach?? Moja Oliwcia to tak mi wymemla do ostatniej kropli, ze zostawia flaka i trzeba czekac az sie nazbiera... ::) co ja bym dala zeby miec takie balony mleka...jdla mojego glodomorka :laugh:

A co do wspomnien to masz racje Pamciu, tez kiedys myslalam o tym ze u nas szczesliwie wszystkie urodzily zdrowe dzieciaczki...Ja tam jeszcze po urodzeniu Oliwci panicznie sie o nia balam jakis czas, ale ja jestem przewrazliwiona po smierci brata na punkcie zycia i zdrowia moich bliskich :-[ no nic to, nie bede wyjezdzac ze smutnymi tematami.

U nas ok, Oliwek mi spi pieknie :laugh: Cale szczescie spanko to ma po tatusiu ;)

No i jeszcze oswiadczam ze dolaczam do grona posiadaczek psow obsrywaczy... :mad: :mad: :mad: co ten moj nikczemnik ostatnio wyprawia...bez ostrzegawczych znakow sygnalow rabie kupki po katach!!! i nauczyla sie wskakiwac na kanape w salonie, od czasu jak tu mieszkamy tego nie robila, a wystarczyl tydzien kwarantanny u moich tesciow (na czas pobytu u mnie mojego bratanka na feriach - jest alergikiem i musielismy wydalic psa z domu) i oczywiscie psu amba odbila znowu... :mad: :mad: :mad: ale co sie dziwic jak tesciowa nieustajaco swoja uwage na niej koncentruje i juz zgaduje co chcialaby paczualisia zanim jeszcze sama paczualisia pomysli co by chciala...ech jak mnie to irytuje, no ale tez nie bede smecic.

A wychowawczego tez laskom zazdroszcze...ja wracam do pracy w czerwcu, Oliwcia bedzie miala skonczone pol roczku. dobre i tyle...tez jest dla mnie najwazniejsza na swiecie, ale wychowawczy odpada.

Mialam w koncu zrobic prasowanko, ale nie moge sie zmusic...i tak mi sie sterta zbiera ::) ::) ::) ::) jakis manuel prasowacz by mi sie przydal...trzeba poszukac jakiegos do wynajecia na allegro chyba ;)

kurcze czekam juz od 3,5 godiny az mi Al sie obudzi..wszystko przygotowalam do kapieli..wyjelam mu pizamke a on spi i spi..no i doszlam do wniosku niech ma mlody dzisiaj dzien dziecka i niech mamusi troszke posmierdzi w lozku..:D :D..normalnie nie mam serca go budzic tak slodko spi a taka fajna ma minke...:D

Agnes ja tez mialam rozmiar 36 w podstawówce :p ::)
Didi o twoim rozmiarze 34 wogóle nie gadam :p ;)
Steffi wiem że karmiąc się chudnie na szczęscie ostatnio cos sie u mnie ruszyło spadło mi 3kg w 4tygodnie ;D ;D ;D ale wciąz za mało jeszcze conajmniej 6kg a najlepiej z 15kg ::)
Zdanka u mnie rozmiar 40 tez narazie w sferze marzeń (obecnie wchodze w 42 i to ledwo :p)
Moskito Agnes to my moze idziemy na jedno wesele ;D ;D ;D

to sobie popisałam a teraz czas spać

dobranoc laseczki..AL sie w koncu obudzil..juz lezy pachnacy w lozku i czeka na mamusie..:D..no to papa milej i spokojnej nocy no i kolorowych a dla Pati milego dnia..

papa..buziaczki

reklama
Gabi - no niedawno zaczęłam mu dawać i wcina aż mu się uszy trzęsą, jak zakładam mu śliniaczek to już się cieszy a jak widzi łyżeczkę to dziuba otwiera

Do góry