reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Witam pierw wchodze tu:)
Magdus jedziemy na tym samym wozku, moj maz sie dzis na mnie obrazil ze kazaam mu rano nastrugac kartofli jak przyszedl po nocnej zmianie,normalnie sie wkurzyl i powiedzial ze sie wyprowadza, ale chyba mu przeszlo bo teraz caly czas sie podlizuje a ja mam go w dupie :laugh:

ale to jeszcze nic kurcze zaczynam sie martwic tym placzem Oli, jak to jest jak dziecko sie nie najada i placze z glodu ??? ??? ??? ja nie mam wagi wiec nie mam mozliwosci zwazenia Oli bo ona ciegnie cyca potem chwilke polezy i nagle jest ryk i tak jak przy kolce i to chyba jest kolka.Bo rano jest spokojna,wieczorkiem tez tylko mam te problemy po poludniu. Boje sie ze ja glodze ze tak placze juz naprawde caly czas o tym mysle POMOZCIE !!!
na dodatek lekarza mam dopiero w czwartek :mad:
Pamciaw ja chce zobaczyc juz ten program ;D ;D ;D
Wandzia super zrobilas z tymi zdieciami Paulinki ja to wiedzialam ze Ty jestes wybitnie uzdolniona kobitka ;D ;D

reklama
Wiolus - my tez tak ostatnio mamy, ze Maly dostaje cyca i drze sie jak przy kolce. Uwaznie to obserwuje i wydaje mi sie ze poprostu on jest rozdrazniony i chce spac a nie jesc i sie wscieka ze go nie rozumiem - cyca mu daje on nie jest gloooooooooooooodnyyyyy aaaaaaaaaaaa!!!!!!! Do tego troszke bolu brxuszka tez chyba dochodzi.
Tak to w naszym przypadku wyglada.

Steffi - tyleczek faktycznie zgrabniutki no i reszta tez! ;D ;D

Pamciaw - super ze wkleilas zdjecia Lenusi - dawno jej nie widzielismy. Slicznie rosnie Ksiezniczka! No i kolejna modelka nam sie na foru szykuje! ;D

hej hej
no mój mały dzisiaj mnie zaskoczył, spał od 20 do 4 :) zbudził mnie nieziemski ból przepełnionego cyca i chyba Kuba spał by dalej gdybym nie zaczęła się krzątać w poszukiwaniu laktatora....:)

mam jedna reke ;)

płacz w czasie karmienia my tez przerabialismy, na szczescie mamy to juz za soba..... u nas to sie nasilało wieczorami, natomiast w nocy i przed południem nie było problemu....tez nie wiedziałam co to jest... nie pomagało noszenie, przystawianie do drugiej piersi no po prostu nic, cycki pełne mleka a dziecko ryczy....jedyne co go uspokajało to smoczek, miałam go przygotowanegi i jak widziałam że zaraz bedzie ryk, to jak tylko wypluł piers wciskałam mu smoczek....od razu był spokój... podoił chwile, wypluł a ja go znów do piersi... znów podoił pierś i znów akcja ze smoczkiem ... i tak kilka razy..... tez nie wiem co to było bo kolek nigdy nie miał....myśle tak jak paaricia że to chyba jakies rozdrażnienie.... (lekarka tez mi nie umiała jednoznacznie odpowiedzieć), ale u nas to odpukać minęło:)

hej hej..:)..meldujemy sie z rana..:)

Albert przespal wczpraj caly dzien..:)..budzil sie na cycka i zaraz zaypial..:)..no i spal tak az do teraz..:)

Waanda..ten Dziedzic( hehehehe) bo to facet jest ginekologiem a jego zona stomatologiem no i nie wiem czy oni sa ze Świecia..:D

witam w ten śnieżny zimny poranek brrrrrrrrrrrr

mój Pysio okazał się dziś typowym facetem Połozyłam go do łóżeczka żeby pogadał z misiami a tu nagle cisza, patrze a on ciągnie misia DZIEWCZYNKĘ i zagląda jej pod spódnice ;) ;D

Patrzcie co dziś dostałam od koleżanki:

"Bliski koniec PIS-u"

_583444_n.jpg

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

hehe
smieszne to natalia

Pamcia no nie moge juz od tygodni ogladam a mama tez lekarz i ciagle Was nie ma tylko ten sam odcinek od paru tyg leci!

Nie lubie takich sytuacji z Pawlem,bo nawet jak juz sie pogodziny,to we mnie to jeszcze wszyssstko jakis czassss siedzi zanim minie mi zal do niego!
no ale nie ma sensu amrnowac czasu na jakies zale,ale nastepnym razem wyprowadzam sie do rodzicow,odpocząc od niego(nich)

Dzień dobry wszystkim :)
Dziś znowu piekna pogoda, zaraz  idziemy na spacerek ;)
Weronice  jak mocno płacze i niechce cyca pomaga mocne przytulenie i ciche szeptanie do ucha :) oczywiście ze smoczkiem :)
Pamcia fajnie że zjrzałaś, wpadaj częściej ;)
Nathalie dobre ;D ;D
Dziś wielkie pakowanie, jutro wyjazd i musze małej rzeczy popakować, a trochę tego będzie ::) Już sie niemogę doczekać :D

reklama
nie moge dalam Hani maskotke a ona teraz z nia gada i sie do niej smieje.Ona jest taka sssssmieszna,ze wczoraj nawet z pania dokotor gadala i ja czarowala:):)

Do góry