reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Cyprysiowa..:)..oczywiscie ze chodzilam do tego gina..i juz nigdy nie pojde..co prawda on przepisal mi moje pierwsze anty..dzisiaj jak bylam z malym w przychodni to akurat wchodzil i tak glupkowato sie usmiechnal..:)..zmienilam go na innego w jakims 5 miesiacu ciazy bo debil z niego...wysylall mnie na sile do szpitala bo nie chcial dac zwolnienia i mowil ze moge normalnie wrocic do pracy.,..hmm..tylko ze jak lezalam w szpitalu to dostawalam tabletki na podtrzymanie ..ale coz duzo by tu pisac...reszta lasek zna ta historie z tym ginem..:)....powiem tak o nim nie jest zly..ale ja juz nigdy do niego nie pojde wole jechac na dworcowa chociaz ze dalej ..:)..wiesz co na monte cassino ( os.bohaterow)..jest gin prywatny nazywa sie Dziedzic i przyjmuje tez na NFZ...i ma dobre opinie..no i ginka w przychodni na przylesiu tez podobno super babeczka..:)

reklama
Cyprysiowa to fajnie ze tak powiedziała i chyba duzo w tym racji....
moja stara lekarka do której chodziłam prywatnie miała taki pogląd że właśnie mogą nawet pomóc tabletki w ochronie szyjki macicy natomiast zaszkodzić mogą piesią tak ze nie mozna jednoznacznie powiedziec ze ta metoda antykoncepcji jest dobra albo zła, zobaczymy co powie ta nowa do ktorej chce isc panstwowo. Do niej juz bede sie wybierac z myslą brania tabletek (prywatnie nie obula mi sie co miesiac latać po recepte), tylko nie wiem kiedy.....
A w gre jeszcze wchodza plastry albo zastrzyki tylko tu juz nie mam kompletnie pojecia jaki to ma wpływ....no ale to tez hormony tylko inaczej podawane

hej hej Mamusie i dzieciaczki...

Magdus faceci niestety to wyższa forma białka... niewiele potrafią zrozumieć.
ja mam teraz na nosnstopie jazdy z moim ojcem tak że nocki mam z głowy z nerwów........to jest niestety człowiek kompletnie nieprzystosowany do życia w rodzinie, sześćdziesiątka na karku a zachowuje się jak dziecko.....najpierw zrobi dym a potem udaje ciężko obrażonego... na ale nie będę przynudzać bo temat rodziców już przerabialiśmy...

Tak jak Agnes dostałam po wypełniniu ankiet 2 paczki w szpitalu, w jednej były próbki a druga prawie z samymi ulotkami...

oglądam właśnie albumik nasz:)

Paaricia - zdjęcia paszportowe super, Atreiiu ma rewelacyjną fryzurkę.. a zdjęcie z uśmiechem mnie powaliło... ;D

Paula - DJ KACPER  ;D ;D ;D , zamawiam Go na impreze :p ;)

Wanda - Paulince faktycznie do twarzy w paseczkach, a w tym żółtym stroju to jak primabalerina wygląda:).A Ty bardzo fajnie wyszłaś na tym zdjęciu z malutką na kolanach

Didi - Alowi bardzo do twarzy w niebieskim... miodzio chłopak

didi ja juz zwiedzilam wszystkich ginow w poblizu.na przylesiu jest pani gzyl (na kleina)i do niej nic nie mam ale za to adriana bratowa strasznie na nia narzeka,takze na przylesiu( ul.brzeczkowskiego)jest babka do ktorej chodzilam na pocztku ciazy bo wszyscy mowili jaka to ona jest fajna i strasznie sie na tej glupiej babie przejechalam,jest jeszcze lekarz w medicu(szkoda gadac)!!!czy wszyscy ginekolodzy musza byc potyrani ???
ciaze prowadzil mi dr.lach na ktorego ostatnio znalazlam w necie bardzo duzo zlych opini ale jestem mu wdzieczna bo uratowal moja ciaze.tylko ze on bierze 70 za wizyte a nie wiem ghdzie przyjmuje na kase chorych.
a ten dziedzic gdzie przyjmuje??

chyba rzeczywiscie cos było dziś w powietrzu bo mój Pysio spał prawie cały dzień
a teraz buczy bo nie moze zasnąć w łózeczku chociaz jest padnięty
ide go ululac
miły snów

hmm..no wlasnie cos dzisiaj nie tak z tym dniem..Al spi caly dzien budzi sie tylko na cycka i dalej spi..normalnie dzisiaj nie czuje abym miala dziecko taka cisza..:)..bo on ciagle spi teraz juz tez spi i to chyba juz na noc zasnal..:)

Czesc LAseczki!

Pati do mnie napisala smsiki i mnie troche zmobilizowala zeby Was odwiedzic...Ale oczywiscie nie mam czasu wszystkiego przeczytac, tyle naskrobalyscie....

U nas wszystko ok. Lenusia rosnie ale chudzinka dlugasna z niej jest. Jest bardzo drobna i wazy dopiero (tydzien temu) 5 kg. 16 i 17 marca spedzamy w Centrum Zdrowia dziecka na gruntownej kontroli serduszka, jestem dobrekj mysli. Pediatra mowila mi w zeszlym tyg na kontroli ze serduszko bije juz teraz bardzo ladnie. No i niech juz tak pozostanie!

Jezeli chodzi o nasze aktorstwo to caly czas mowia ze w "koleja sobote" bedzi epremiera programu, ale cos sie wyrobic z montazem nie moga za bardzo.  A w kwietniowym "Dziecku" bedzie dodatek specjalny  a  w nim m.innymi my :)

Kilka stron z postami przejrzalam i Pati - jezeli chodzi o polski akt urodzenia Atreiu to mysle ze powinnas to zalatwic w konsulacie polskim w Australii. W Polsce mozesz miec z tym potem problemy (choc nie wiem na pewno)
Pisze to jako analogie do naszej sytuacji gdzie Lenka jest zarejestrowana w polskim USC i ma polski akt i na jego podstawie zarejestrowalam ja w konsulacie Francji i dostane francuski akt. Lena bedzie miala podwojne obywatelstwo i mysle ze Wasza sytuacja jest bardzo podobna.

Dobra podejrze jeszcze zdjatka i spadam!

reklama
Do góry