reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
no wlasnie i objadam sie slodyczami
podobno karmia piersia mozna niezle schudnac ale niestety za bardzo sobie dogadzam :)

he he Magdamaj jakbyśmy jadły cały czas takie "przysmaki" jakie dawali nam po porodzie to podejrzewam że byłybyśmy jak osy w 2 miesiące ;D

A ja od wczoraj miałam byc na diecie, ale niestety mojemu mężowi zachciało się big maców i frytek z mc donalda. Nie wypadało się wyróżniac i dołączyłam do uczty... 8)

Wiecie co dziewczyny...niedawno zobaczyłam mój plan zajęć na nowy semestr. Jestem normalnie zdołowana... :-[ Niby mam tylko od poniedziałku do środy, ale prawie całe dnie! Nie wiem jak dam sobie radę... :p

Beatko ja pisałam o podgrzewaczu aventu.Żeczywiście trzymam całą noc w nim butelkę na minimum czyli skręcam go na maxa.
Ja przez pierwszy miesiąc karmienia naturalnego jadłam tylko i wyłącznie gotowanego kurczaka i rosołek bez przypraw,po prostu bałam się jeść cokolwiek innego no i piłam litrami bawarke.
No i najważniejsze Gdzie Moskito

ketsa to jak karmisz sztucznie to nawet jakbys zjadla cala cytryne to byloby ok. ;)
ja slodycze tez jem ale nic czekoladowego,piwko sobie pihe normalnie(oczywiscie nie wiecej niz jedno)i oczywiscie tez nie za bardzo chce mi waga spadac.

reklama
Beata, nie łam się, ja od kwietnia wracam do pracy, 8 godzin dziennie...Jakoś trzeba sobie radzić.

Waga istotnie, do jakiegoś momentu leci szybko, a potem to juz tylko do góry albo wcale. To niesprawiedliwe :(

Moskito zaatakuje znienacka.

Do góry