reklama
Amelka22
Fanka BB :)
Beatko ja pisałam o podgrzewaczu aventu.Żeczywiście trzymam całą noc w nim butelkę na minimum czyli skręcam go na maxa.
Ja przez pierwszy miesiąc karmienia naturalnego jadłam tylko i wyłącznie gotowanego kurczaka i rosołek bez przypraw,po prostu bałam się jeść cokolwiek innego no i piłam litrami bawarke.
No i najważniejsze Gdzie Moskito
Ja przez pierwszy miesiąc karmienia naturalnego jadłam tylko i wyłącznie gotowanego kurczaka i rosołek bez przypraw,po prostu bałam się jeść cokolwiek innego no i piłam litrami bawarke.
No i najważniejsze Gdzie Moskito
mamaCyprysia
ketsa to jak karmisz sztucznie to nawet jakbys zjadla cala cytryne to byloby ok.
ja slodycze tez jem ale nic czekoladowego,piwko sobie pihe normalnie(oczywiscie nie wiecej niz jedno)i oczywiscie tez nie za bardzo chce mi waga spadac.
ja slodycze tez jem ale nic czekoladowego,piwko sobie pihe normalnie(oczywiscie nie wiecej niz jedno)i oczywiscie tez nie za bardzo chce mi waga spadac.
reklama
martula
Beata, nie łam się, ja od kwietnia wracam do pracy, 8 godzin dziennie...Jakoś trzeba sobie radzić.
Waga istotnie, do jakiegoś momentu leci szybko, a potem to juz tylko do góry albo wcale. To niesprawiedliwe
Moskito zaatakuje znienacka.
Waga istotnie, do jakiegoś momentu leci szybko, a potem to juz tylko do góry albo wcale. To niesprawiedliwe
Moskito zaatakuje znienacka.
Podziel się: