reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Ja tak na szybciora ;) Wandzia - póki pamiętam ::), bardzo Cie prosze zmien na tej pierwszej stronie z dzieciaczkami ze Zdenka na Moskito,ok????

reklama
kurcze, tylko Was ciagle nadrabiam a nie nadazam nic napisac bo mnostwo na glowie i Ada marudna no wycwanila sie niesamowicie i ciagle chce na raczki no szok.... buuuu...ale pochwale ja i odpukam zarazem bo spala od 20 karmienie na spiocha kolo 24 i spanie do 3.30 wiec sukces i cale szczescie bo mamusia pijana poszla spac bo sobie troche drinkowala z tatusiem :laugh:
jestem za spotkaniem, juz kiedys sie na ten temat rozmarzylam chyba jako pierwsza ;) ale bez oddzwieku....no a teraz sie bardziej moze zzylysmy wiec i ochota przyszla wiec szukajmy sponsorow ale bylaby pieknie oczywiscie z dzidzkiami !!!!!!!!!!!!! i jakie duze juz by byly ;D ;D a ja tak Was wszystkie polubilam :) :) :)
Pati zdrowiej szybciutko !!!!!!!! i musialabys byc na zlocie grudniuwek bo bez Ciebie to nie byloby to pamietaj :) :)
oki uciekam, dzis obiad u tesciowej i Ada zostaje na noc ale taka marudnato da jej pewnie w kosc i w koncu babcia moze przestanie mowic, ze Aniol nie dziecko i jakie mam szczescie miec takie grzeczne dziecko ::)
Natalka tez bym sie wkurzyla specjalnie wstac o 7 karmienie sprzatanie i walek :mad: :mad: co tacy ludzie sobie mysla ???
no i nie pamietam co chcialam dalej a w pizamie wciaz jestem, mala jakby usnela a ja potrzebuje sie wykapac a Artur u dentysty i to pierwszy raz od lat tak sie boi normalnie tysiac razy go umawialam i nigdy nie poszedl to smieszne bo chlop jak dab 190 wzrostu i taki strach jak u malego dziecka :laugh: ale porzadnie zaczelo go wczoraj bolec i dzwoni teraz,ze czeka w kolejce i sie boi !! :laugh: ok lece ogladac zdjecia ze spotkania trojmiasta ;)

Natalko no i swietny pomysl nam tu przedstawilas z tym sponsoringiem, jesli masz tylko mozliwosc to dopytaj koleżanke jak im sie to tak ladnie udalo , to moze i my zaczniemy dzialac w tym kierunku, co prawda one na stronach gazety mialy forum ale mysle ze u nas tez by sie kilka opcji znalazlo zeby kogos narić

Joeey heheheheheh no to te jednak uroki sztucznego karmienia...ze mamusia kładzie sie spac pijana.... ja tez juz zaczelam jakies winka do diety wprowadzac..... ;D ;D ;D

Paaricia trzymam kciuki za zdrówko twoje nie daj sie ale taka twarda sztuka jak ty to sobie moze poradzi...... ;)

zdjecia sa boskie...nieziemskie i cudniaste jestem pelna zachwytu..normalnie z dnia na dzien sa coraz ladniejsze te nasze dzieciatka !!!!!!!  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) a fotki z Trojmiasta powalaja na lopatki a wyobrazcie sobie jakbysmy sie wszystkie spotkaly i takie zdjecia porobily naszym dzieciaczkom chyba by sie wszystkie nie zmiescily w kadr  :laugh: :laugh: buziaczki dal Was i milego dzionka ja lece bo dzisiaj mam zabieg na 14... wymarzony makijaz pernamentny  ;)

Joeey, daj znać jak makijaż. Mi też by się przydało. Bierze mnie jakaś grypa chyba, wszystko mnie boli i mam 37,4 st. Co można łykać?

Martula - już ci biegnę z pomocą!!!możesz łykac : panadol, apap, herbatke z sokiem malinowym - ja jeszcze piłam gripovite- podobno można ;) szukam co jeszcze mozna

Dzięki Moskito!!!Na Ciebie zawsze mogę liczyć :) Idę na spacerek i do apteki, bo ruszać się nie mogę. Chyba, że mnie córka w nocy skopała....

reklama
Marula dorzuce sie do Moskito zapodaj sobie meczko z miodem dobre efekty daje a moze tez troszke czosnku małej nie zaszkodzi...no i herbatka i z malinom i z cytryną ;)

Do góry