reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Hej Kobietki :)
Ja miałam cc i muszę powiedzieć, że mnie boli podczas ... :) Byłam u ginekologa i wszystko jest ok i naprawdę nie mam pojęcia dlaczego boli. Może to przez taką długą przerwę pod koniec ciąży? Współczuje wszystkim po zwykłym porodzie, bo na pewno boli jeszcze bardziej :(

Natalia ja też poproszę te Japonki :) mkarolak@o2.pl

reklama
witam w ten piekny poranek.ja dzisiaj pospalam 5 godzinek i pierwszy raz nie dlatego ze przez cyprysia poszlam spac tak pozno.sasiadow nie zalalismy bo by juz byli ;Dna szczescie juz wszedzie sucho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

czesc laski..:)...

AL dzisiaj slicznie spal..no i w koncu poszedl spac w normalnej godzicie czyli ok 23..a nie o 2 jak przez 3 dni..:)..i spal az prawie do 9..w nocy tylko byly malskania przez sen ze chce sobie pociumkac mleczka..>:)..a tak tochachuskal slodko ...a ja obudzilam sie ok..2 wielce zdziwiona ze on spi..:D :D

teraz lezy w lozku u mamusi i mnie zagaduje...hmm..najpierw sniel sie do mnie za sutka a teraz odwraca mi uwage od was..:D :D..

a ja od rana wisze na sluchawce i szukam jego karty szczepien ze szpitala..do przychodni gdzie byl zapisany nie wyslali..do 2 przychodni gdzie ja naleze tez nie ma...w tej co go przepisalam tez nie ma ( myslalam ze wyslali przez pomylke juz na poczatku)..teraz po 10 mam znowyu dzwonic do szpitala bo sekretarki nie bylo..az ta nasza sluzba zdrowia taki porzadek maja..

ok..ide do mojego mezczyzny w lozku ..nie moge pozwolic aby dlugo czekal na kobiete swego zycia..( jak narazie ..bo pozniej jakas go dostanie po malej obserwacji przez mamusie..)..heh..:D :D..zmykam..papa

u-smie.gif
wlasnie widzialam te fotki..
u-karen61.gif
hmm..czy oni chociaz troszke polaskotaja takim malym ptaszkiem te japonki..
u-smie.gif
..jejku ale mi ich zal biedne dziewczyny
u-smie.gif

Fuczaczku- trzeba coś zorganizować - może znacie jakąs fajną wioseczke - zeby sie nie pchać w Kraków!!!
a 0rodziłam w Nowym Sączu - popękałam bo miałam stan zapalny - o którym dowiedziałam sie przy porodzie, a przecież byłam pod stała opieką ginekologiczną- widocznie dla mojej byłej lekarki to nie było na tyle istotne zeby mi powiedzieć - a ja sie nie domysliłam- bo wyczytałam ze upławy są normalne pod konoiec ciąży!!!szkoda gadać!!!

mamaCyprysia - współczuje awarii

Nathalie - moze niania sie ciebie wstydziła????wiem jaki ciężki jest pierwszy dzień- wkońcu byłam kiedyś babysiter ;)

didi - możesz mi to przesłać???? moskitoo@interia.pl - byłabym wdzieczna - troche usmiechu przyda mi sie tak z rana

czesc dziewczynki :)
tym razem bedzie bez wielkich liter, bo pisze jedna reka i to lewa :)
Didi - japonki wyrabiste :) :) hehehe

nam dzis bylo znacznie ciezej z Wikim do przedszkola... Paulinka plakala strasznie i juz chcialam sie cofac z samochodu, ale jakos udalo sie ja uspokoic no i pojechalidmy :)
dzis popoludniu mam gosci - full rodzinki sie zjezdza - tzn dwie rodziny 4-osobowe :) i najlepsze jest to, ze dzieci tych malzenstw to moi kuzyni i kuzynki w wieku od 5 do 12 lat ;D ;D ;D takze ogolnie wszyscy sa na ty do siebie ;D ;D

dobra, narazie mykam, bo ciezko mi jedna reka

czesc mamuśki
ale dziś ładna pogoda trzeba iść później na spacerk

Mój mały walenty w nocy obudził się tylko o 2 a potem o 6 i spał dalej ale bosko ;D
Didi jaka perwersja ;) ;D
Natalia dzięki za japonki właśnie je oglądałam....przy sniadaniu fujjjjjj ;)

własnie po raz pierwszy jem majonez zobaczymy z jakim skutkiem

Hej my juz po szczepionce. Malenki byl baaardzo dzielny ale mial TAK smutna minke ze myslalam ze sie poplacze patrzac na Niego! :-[ W ogole to chyba ja to gorzej znioslam niz On! :laugh:

Ja taz prosze o Japonki! paaricia@hotmail.com

reklama
OOO RRRAAAAANNNYYYYYYY!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Didi - to teraz rozumiem ten poprzedni post - hahahahahahahahahaha
do ciebie tez przyjdzie cos fajnego ;)

Do góry