reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

heh wanda klucie pisze sie chyba wlasnie tak jak piszemy :D ja to moge nie wiedziec bo jeszcze sie do niedzielnych egzaminow nie zaczelam uczyc wiec troche pusto w glowie ale ty??tyle nauki... :p

reklama
Joeey - jak samej Ciebie nos boli i czujesz ze masz suche babole w srodku to jest wtedy suche powietrze ;D ;D ;D ale obrazowo to przedstawilam co ???
Wlasnie rezygnuje z tej szczepionki - wykupuje skojarzona 5w1 i tyle... u mnie w przychodni ona kosztuje tylko 120zl, wiec nie jest az tak zle... a tamta to sa badania jakies i dodatkowe klucia zeby krew pobrac - odpada... chodzilo mi wlasnie o jak najmniejsza ilosc klucia !!

mamoCyprysia Wam tez zycze powrotu do zdrowia i spacerku !!
Emma ja prawdopodobnie zdecyduje sie na spirale, moja mama rowniez sobie chwali, zobacze co poradzi mi moj gin, dobry specjalista, ufam mu wiec mi doradzi..jestem mloda wiec nie wiem tez czy taki rodzaj antykoncepcji jest mi zalecany  :) :)
jestem umowiona na szczepienie 3lutego, dzwonili z przychodni ale nie wiem czy na skojarzona czy nie, wiem tylko, ze za ta 6w1 placi sie 180zl..nie znam sie na tym za bardzo ale nie chce aby Ada byla kluta wiele razy wiec oszczedze jej bolu..niestety nie pieniedzy pewnie..  :laugh:

Wanda to ja nic takiego nie mam..i zadnych recznikow na kaloryferach nie klade i pojemnikow ani nawilzacza brak ::)
wiec nie wiem co jest grane ale grzeje na maksa bo zimno, wietrze mieszkanie raz dziennie :)

Kurcze, jeśli ktoś ma doła polecam zmienić nicka i po raz drugi usłyszec(przeczytać) takie miłe powitania ;D ;D ;D Albo lepiej nie bo juz całkiem nie będzie wiadomo kto jest kto, mam nadzieje ze nie pojawi sie tutaj np. Moskitoo ;D ;D ;D

Wbijam sie w temat szczepień - my juz po, braliśmy 5w1 (Infanric Ipv + Hib), przyznam ze miałam świeczki w oczach,tak żałośnie płakało moje maleństwo,ale jaki potem był spokój ::) ::) ::) spał prawie cały dzień ;)

Wanda - suche babole ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

A co do antykoncepcji - jak juz pisałam wcześniej - jade na tabletkach i wiecie co????Skończyły sie moje ciotkowe wakacje - dostałam jak sie to mówi na forum- @ !!!!!!

Miałam jeszcze coś pisać, ale zapomniałam :( :( :(
Ahaaa, co do mokrych ręczników - powiesiłam .... i wyschły! Więc mój mąż Macgyver zrobił nawilżacz z butelki po wodzie mineralnej!!!!

narazie bede brac tabletki a spirale chcialam po drugim dziecku Duzo moich znajomych ma spirale i sobie chwala ja narzie niechce bo mam zamiar robic dosc szybko kolejnego malucha

Joeey 3pampersy są od 4-9kg a mój wazył tydzien temy 4720g i w 2chyba było mu ciasno bo sie denerwował
znowu nas cos ominie :p (macierzynski) musze wysłac męża do ZUSu zeby sie dowiedział

musze kupic ta wode do noska bo żel mi sie konczy popytam w aptece pewnie mi cos doradzą

moi panowie poszli na spacer dziś u nas -5stopni i swieci słoneczko

kupilismy małemu mate do lezenia ale był tak śpiące że miał prezentacje w nosie :p ;D

witam
poczytałam co nasmarowałyście ale mam krótką pamięć więc nie odpisze na wszystko a leń ze mnie nie chciało mi się otworzyć drugiego okna :-[

jeżeli chodzi o kąpiel to już pisałam wczoraj bardzo pomaga jak maluszka wyjmując z wanienki jest lekko przechylony w strone osoby wyjmującej i przytulony do niej wtedy dziecko czuje się pewniej i nie ma takiego krzyku

Moskito witaj po raz drugi przykro mi że przezemnie musiałaś zmienić nica patrz to ja powinnam zmienić bo to ty tu byłaś pierwsza gapa ze mnie nawet o tym nie pomyslałam przepraszam ;)

ooo syrana zajrze potem...

Ke te pasa????????? Nie mogę wkleić zdjęć :mad: :mad: :mad: :mad: Heeeelpp (próbowałam przez Imageshack ale ciągle mi wyskakuje ze dokument nie zawiera żadnych danych)

Zdaneczko kochana,ależ nic sie nie stało, przestań ;D ;D ;D ;D ja nawet lubiłam pisać jako Zdenka do Zdanki
A że każda kobieta lubi zmiany..........Moskito to jest to ;D ;D ;D

reklama
no ..pan doktorek juz byl..powiedzial ze kaszelek nie jest z oskrzeli ani z pluc tylko z gardelka..:)..bo katarek splywa i dlatego kaszle..obeszlo sie bez antybiotykow bo pan doktor jest wielkim przeciwnikiem leczenia antybiotykami takich blachostek i bedzie maluszke dostalam kropelki Nasivin na noc..masc majerankowa pod nosek..syropek pini..calcium..i jeszcze jakies kropelki na katarek robione..ktore odkazaja nosek i dezynfekuja..:)..no i jakies kropelki do inchalacji..:)..wiec to tylko przeziembienie..nie mamy wychodzic na spacerki ..ale pozwolil zabrac malego jak bede jechala do dentysty...ale musi byc cieplusio ubrany..:)..przepisal antybiotyk ale kazal schowac recepte ..:)..i jak bedzie gorzej ..to mam zadzwonic ..:)..i wtedy sie zobaczy czy bedzie ta recepta potrzebna..ale mysli ze nie..;)....cale szczescie ze to nic powaznego..:)

Do góry