reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

mama Cyprysia - a wiesz ze mam to samo - najchetniej to bym w ogole nie jadla - zmuszam sie straszliwie do jedzenia... A poza tym co to za przyjemnosc jesc wszystkie posilki w samotnosci ???

No a Paulinka sobie teraz cycolka znowu mietoli - tzn mojego cycolka :)

reklama
Ja też mam apetyt jak wilk, co chwile bym cos jadła :p dobrze że nakupowałam sobie owocow to zawsze tym troche się zapcham ;D
Dziewczyny podziwiam te które jeszcze się ucza bo ja chyba niedałabym rady, dobrze że mam juz a soba, chociaz magisterke bym zrobiła, ale na razie trzeba kasę liczyć ::)

co do jedzonka to ja tez pochlaniam wszystko jak wilczyca..:D..:D..wczoraj kupilam sobie puszke ananasow i pochlonelam calusia sama..:)..z nikim sie nie podzielilam >:D..no i mam napady na cos a dokladnie nie wiem co bym sobie zjadla..:)..ciagle cos miele w buzi jak Albercik..:D

Agnes - no ja wlasnie ta magisterke mecze i mecze... bo tez niby chcialam, ale teraz to bym najchetniej olala wszystko - tylko ze zal mi wylozonej kaski - w koncu to niemale tysiaczki przez te 2 lata :) No i jeszcze 2 tysiaczki trza zaplacic za ostatni semestr... ech... ale mi sie potwornie nie chce pisac pracy :(

Didi - a po co Ci te ananasy ??? Trzeba bylo chlopa nimi nafutrowac ;D ;D ;D Jemu bardziej by sie przydaly ;P

Didi - hahahhahahahahahahaha.... myslalam ze sie przewroce jak to przeczytalam - ech, my bydgoszczanki to jestesmy jednak hehehe - swintuchy :)

dziewczyny opanujcie sie troche :pbo naprawde tylko ta bydgoszcz swintuszy.Ja jeszcze nie moge sie przytulac wiec nie robcie ochoty!! ;D a wlasnie nie czujecie teraz przy "tych"sprawach jakiegos dyskomfortu bo jak sobie pomysle to mnie od razu wszystko na dole boli!! :p

Kurcze ciagle mam pytac i zapominam: widze co i rusz ze ktoras z Was idzie na usg bioderek...czy robicie je z wlasnej inicjatywy czy macie jakies zalecenia?? mnie nikt nie kazal robic usg bioderek, i w sumie nie wiedzialabym nawet ze sie takowe robi, ale czytam ze Wasze dzieciaczki maja....mi lekarka kazala podwojnie pieluszkowac, cos mi tam klarowala ze cos przeskakuje - ale ja ciemna masa jestem, no ale dokladnie nie zapamietalam tego lekarskiego belkotu - wiec chyba tym bardziej powinnam...to mi wytlumaczcie czy trzeba miec skierowanie i w jakiej sytuacji, moze zapytam babki czemu mnie nie kieruje Oliwenki znaczy nie mnie hehe... ;) tymczasem znow zaczyna bambolic pod noskiem, zaraz bedzie sie budzic spioch maly....dzis ledwo wstanie i ziewa od nowa, chyba tylko na jedzenie sie budzi....
w ogole, dzis tak patrzylam na nia rano kiedy sie obudzila i lezala sobie taka grzeczniusia w lozeczku po nocce, i taki mnie zal ogarnal ze bede musiala do pracy isc i nie bede juz tak uczestniczyc w tym wszystkim...poki co mam wielka chec zostac matka polka gospodynia domowa, naprawde, ale pewnie przejdzie mi... ::)

reklama
Ja tu wchodze na forum a Wy tu swintuszycie hehe tylko jedno Wam w glowie ::) chodz ja juz z mezem no nie powiem co :p w koncu jestem juz po nieszczesnych 6 tygodniach :D :D
Pati jak przeczytalam o Twoim zdolnym potomku to smiac mi sie chcialo,wiesz nie kazdy chlopczyk tak potrafi ;D
Magi rozumiem ze nie masz czasu na nic, ja tez jestem taka czyscioszka i caly czas bym sprzatala bo nie lubie syfu.Jak za niedlugo sie wyprowadze od tesciow to u siebie w domu bede miala tak czysciutko jak niewiem.
Wandzia a Ty sie ucz >:D :p
aOla rozumiem co przezywasz ze zostaniesz sama ale moze ten czas Ci akurat szybko zleci...

Do góry