reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudnióweczki u lekarza

Karelka
ja tez mocz mam średni troche bialka i bakterii. Ale kontrola jest robię co wizytę.

Ja to sie cieszę max ze znam plec. Mnie to strasznie ciekawilo i nie pojęte dla mnie jak można do porodu czekac

reklama
I pojawiło się plamienie :( nie wiem czy po badaniu (mam bardzo głęboko szyjkę i mi tam gmerał) czy coś sie dzieje... Zadzwoniłam do Niego i mówi, że nie powinno się nic dziać i żebym podjechała na ip to sprawdzić :(

[emoji54] ale pech... jedz jak najszybciej skontrolować, oby to był skutek badania, a nie cos powazniejszego

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

I pojawiło się plamienie :( nie wiem czy po badaniu (mam bardzo głęboko szyjkę i mi tam gmerał) czy coś sie dzieje... Zadzwoniłam do Niego i mówi, że nie powinno się nic dziać i żebym podjechała na ip to sprawdzić :(
Jedz karelka sprawdz co tam sie dzieje. Lepiej dmuchac na zimne. Koniecznie daj nam znac co i jak po powrocie. Trzymamy kciuki

Ostatnia edycja:
Karelka kciukamy

cb7wugpju04jz4q8.png

Właśnie wróciłam.. Na ip powiedzieli, że to prawdopodobnie po badaniu choć lekarze nigdy nie chcą się przyznać. Zrobili mi tylko usg i powiedzieli, że z dzidziusiem wszystko jest dobrze i łożysko jest ładnie przyklejone. Na wszelki wypadek dostałam duphaston.

reklama
Właśnie wróciłam.. Na ip powiedzieli, że to prawdopodobnie po badaniu choć lekarze nigdy nie chcą się przyznać. Zrobili mi tylko usg i powiedzieli, że z dzidziusiem wszystko jest dobrze i łożysko jest ładnie przyklejone. Na wszelki wypadek dostałam duphaston.
Dobrze ze sie upewnilas. Mam nadzieje ze juz sie nie powtorzy takie plamienie.

Do góry