reklama
madzia.ch.1995
Fanka BB :)
Kciuki zaciśnięte
elifit
Moderatorka
Ekspertki od nubów, udało mi się zrobić fotkę zdjęcia z usg z 12 tc ale ja tam nuba nie widzę jedynie kawałek pępowiny. Pozostaje chyba czekać do 27 lipca na połówkowe
Antiope
Ja też nie widzęEkspertki od nubów, udało mi się zrobić fotkę zdjęcia z usg z 12 tc ale ja tam nuba nie widzę jedynie kawałek pępowiny. Pozostaje chyba czekać do 27 lipca na połówkowe
elunia1983
3mam kciuki za dzisiejsze wizyty
noemi87
Hej dziewczyny. Byłam na wizycie i mam powód do ulgi i zadowolenia- z szyjką jest już lepiej. lekarz powiedział, że odkąd jestem w domu to widać znaczną poprawę płci niestety jeszcze nie znam, liczę na to na następnej wizycie, tylko jak ja wytrzymam miesiąc czasu już bym chciała wiedzieć kto mieszka w moim brzuszku trzymam kciuki za wszystkie wizytujące
Nonkatoja
Hej dziewczyny. Byłam na wizycie i mam powód do ulgi i zadowolenia- z szyjką jest już lepiej. lekarz powiedział, że odkąd jestem w domu to widać znaczną poprawę płci niestety jeszcze nie znam, liczę na to na następnej wizycie, tylko jak ja wytrzymam miesiąc czasu już bym chciała wiedzieć kto mieszka w moim brzuszku trzymam kciuki za wszystkie wizytujące
Gratulacje udanej wizyty Najważniejsze, że wszystko jest już dobrze
Antiope
Super, że z szyjką lepiej i wizyta udana.Hej dziewczyny. Byłam na wizycie i mam powód do ulgi i zadowolenia- z szyjką jest już lepiej. lekarz powiedział, że odkąd jestem w domu to widać znaczną poprawę płci niestety jeszcze nie znam, liczę na to na następnej wizycie, tylko jak ja wytrzymam miesiąc czasu już bym chciała wiedzieć kto mieszka w moim brzuszku trzymam kciuki za wszystkie wizytujące
A maluszek się zasłonił, że nie było widać, czy dlaczego nie poznałaś płci?
I ja już po wizycie... Pan doktor mnie zbadał, stwierdził, że wszystko jest dobrze... Jedynie w moczu leukocyty dalej podwyższone i mam brać tabletki, ale pozostałe badania wyszły ładnie. USG nie zrobił, bo stwierdził, że na tym sprzęcie i tak nie będzie widać płci, a za 3 tyg mam połówkowe
reklama