reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

Ja już po badaniu.
Przedstawiam Jasia :) jest zdrowy, wszystko ok.

Superrrrr gratki Jasia chyba pierwsze dxieciatko ujawnione. Moja gin nawet nie spojrzala zajela sie szukanuem pecherza moczowego. A mi tez glupio bylo tak naciskac bardziej. w koncu tez mi najbardziej na zdrowym mlodym zalezalo
A masz takie na plecach wcalosci nie uciwte nozki. Ciejawa jestem jak u cuebie widac

reklama
Przy synku tętno w 7t34d 160, w 11t4d 160, 15t5d 148, a potem koło 140, więc ciężko powiedzieć, czy się sprawdziło. Tętna z genetycznego synka nie mam. wiesz?

Moim zdanu sue sprawdzilo Bo to tetno q spoczynku musi byc takze do 15tc to za dużo miejsca naja skaczą i sa w ruchu i zawsze jest wyższe wtedy

No... teściowa mi powiedziała przed chwilą, że rozmawiała z mężem i stawiają na dziewczynkę! <3 we wtorek mam usg na NFZ, to może coś mi zdradzą ;)

To juz wiesz ze synek? :)
Tak :)
No właśnie też nie jestem pewna, czy to nub, ale jeśli tak, to według mnie chłopiec

Przy synku tętno w 7t34d 160, w 11t4d 160, 15t5d 148, a potem koło 140, więc ciężko powiedzieć, czy się sprawdziło. Tętna z genetycznego synka nie mam. Teraz na genetycznym tętno 161, wcześniej na wizytach koło 170 więc niby na dziewczynkę... Zobaczymy

Na odwrót.

Super! Czyli dobrze wyczułaś z tą płcią, czy tek tylko napisałaś i jeszcze nie wiesz?
Lekarka powiedziała że na bank (wiadomo, nie ma 100%ale 99%. Widziała po wielkości dzyndzelka i dodatkowo dojrzała woreczek mosznowy. Moje przypuszczenia to potwierdzają :)

Superrrrr gratki Jasia chyba pierwsze dxieciatko ujawnione. Moja gin nawet nie spojrzala zajela sie szukanuem pecherza moczowego. A mi tez glupio bylo tak naciskac bardziej. w koncu tez mi najbardziej na zdrowym mlodym zalezalo
A masz takie na plecach wcalosci nie uciwte nozki. Ciejawa jestem jak u cuebie widac
Moja ginka prywatna też nie patrzyła we wtorek. Dziś miałam genetyczne. I ona długo badała wszystko, nie chciałam przeszkadzać i prawie nie zapytałam, bo taka ze mnie dupa życiowa :)) Ale w końcu jednak się odważyłam :D

A nasze tętno dziś to 155. Wiek jak na suwaczku...

Takiego chyba właśnie nie mam. Mam jedno twarzy, jedno całości ale tam nie widać płci, a reszta to elementy, których nie pamiętam, na pewno mózg i coś jeszcze :)))
Ale jak wrócę do domu to jeszcze przejrze bo być może mamy zdjęcie samej płci, kojarzy mi się, że chyba mogła robić fote.

reklama
Do góry