reklama
madzia.ch.1995
Fanka BB :)
Agucha wpiszesz mi wizyty? 31 maja -usg godz 9.30. i 13 czerwiec godz 17.30.
madzia.ch.1995
Dziękuję dziewczyny
Antiope
Super, śliczny maluszekHej ja dopiero wróciłam, nie dość ze godzinne opóźnienie miał to jeszcze tak dlugo w gabinecie dzidziol zdrowy ma ok 4 cm serce bije jak dzwon, nawet policzyl paluszki u rak fikolki strzelal jak tatusia zobaczył hehe. Za miesiąc wizyta, ale za dwa tyg jadę w ramach tej dzisiejszej wizyty bo dzis nie chcial sie pokazac a chcial zobaczyc jego twarzyczkę, zbadać przyziernosc karkowa itd . Poniżej zdjęcie
Hej ja dopiero wróciłam, nie dość ze godzinne opóźnienie miał to jeszcze tak dlugo w gabinecie dzidziol zdrowy ma ok 4 cm serce bije jak dzwon, nawet policzyl paluszki u rak fikolki strzelal jak tatusia zobaczył hehe. Za miesiąc wizyta, ale za dwa tyg jadę w ramach tej dzisiejszej wizyty bo dzis nie chcial sie pokazac a chcial zobaczyc jego twarzyczkę, zbadać przyziernosc karkowa itd . Poniżej zdjęcie
Piękne maleństwo Gratulacje!
jejku jak ja kocham takie fotki! Cudenko!Hej ja dopiero wróciłam, nie dość ze godzinne opóźnienie miał to jeszcze tak dlugo w gabinecie dzidziol zdrowy ma ok 4 cm serce bije jak dzwon, nawet policzyl paluszki u rak fikolki strzelal jak tatusia zobaczył hehe. Za miesiąc wizyta, ale za dwa tyg jadę w ramach tej dzisiejszej wizyty bo dzis nie chcial sie pokazac a chcial zobaczyc jego twarzyczkę, zbadać przyziernosc karkowa itd . Poniżej zdjęcie
madzia.ch.1995
Dzisiaj nikt nie wizytuje?
cytrusowa85
Madzia gratki super dxidxius I wiesci
reklama
Dzisiaj nikt nie wizytuje?
Mam wizytę na 18:45 [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom