reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
0e376c8674914a13fcd54436ea30498d.jpg
już po wizycie. Taki ludzik mieszka u mnie. Serduszko ładnie bije i dzidziuś według wymiarów na termin 5.12. Dostałam skiero na badania.
Następna wizyta 30 maja.

Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Śliczny maluszek. Gratuluję :happy:

Ja też już po wizycie. Wszystko super na szczęście. Ciąża 9 tyg. Malutek ma 23,8 mm [emoji173]
Gratuluję. bardzo cieszą takie dobre wiadomości.

To jeszcze za mnie trzymajcie kciukasy :)
Kciuki zaciśnięte.

0e376c8674914a13fcd54436ea30498d.jpg
już po wizycie. Taki ludzik mieszka u mnie. Serduszko ładnie bije i dzidziuś według wymiarów na termin 5.12. Dostałam skiero na badania.
Następna wizyta 30 maja.

Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
No to moja fasolka ma wyjsci 1 dzien pozniej czyli na Mikolaja:) Trzymam kciki

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

Nifty warto zrobić zamiast amnio lub biopsji kosmówki, bo jest tak samo pewny a nie stwarza zagrożenia dla dziecka. Ale takie rzeczy warto robić wtedy, gdy na usg np przezierność wyjdzie za duża. To koszt około 2500 zł więc niemało, żeby sobie robić tak dla kaprysu ;)
Widzisz...ja troche nie wierze w Pappa...moim zdaniem to mocno przestarzala metoda i daje duzo mniej wiarygodne wyniki niz niffty i harmony. Mam ponad 35 lat wiec to nie kaprys. Moim zdaniem te badania powinny byc refundowane. Moj maz jak mu wytlumaczylam roznice w Pappa i Niffty byl oburzony ze mniej dokladne badania sa refundowane zamiast bardziej dokladnych.
Co do amino to nie do konca z tym "w zamian" bo jesli wyszloby coz zle na Niffty to i tak jest koniecznosc robienia amino w celu potwierdzenia i ewentualnej terminacji.

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

Hej ja dopiero wróciłam, nie dość ze godzinne opóźnienie miał to jeszcze tak dlugo w gabinecie :) dzidziol zdrowy ma ok 4 cm :) serce bije jak dzwon, nawet policzyl paluszki u rak :) fikolki strzelal jak tatusia zobaczył :) hehe. Za miesiąc wizyta, ale za dwa tyg jadę w ramach tej dzisiejszej wizyty bo dzis nie chcial sie pokazac a chcial zobaczyc jego twarzyczkę, zbadać przyziernosc karkowa itd :). Poniżej zdjęcie :)

Załączniki

• V__01AD(1).JPG
    V__01AD(1).JPG
    234,2 KB · Wyświetleń: 114
Hej ja dopiero wróciłam, nie dość ze godzinne opóźnienie miał to jeszcze tak dlugo w gabinecie :) dzidziol zdrowy ma ok 4 cm :) serce bije jak dzwon, nawet policzyl paluszki u rak :) fikolki strzelal jak tatusia zobaczył :) hehe. Za miesiąc wizyta, ale za dwa tyg jadę w ramach tej dzisiejszej wizyty bo dzis nie chcial sie pokazac a chcial zobaczyc jego twarzyczkę, zbadać przyziernosc karkowa itd :). Poniżej zdjęcie :)
Gratulacje [emoji4] śliczne Maleństwo [emoji5]

reklama
Super!! Dzidzia jaka juz big!!!

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry