reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Dzieki [emoji6]

Ja wizyte mam 2 czerwca prywatnie, ale mam tez wizyte 30 maja na nfz i pewnie skorzystam [emoji4]

Dziewczyny, jak mam skierowania od prywatnej ginekolog na badania to za badania i tak musze placic, nie ?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety tak :( a koszt badań nie jest najniższy... No ale dzidziuś najważniejszy :)

Dziewczyny w osadzie moczu wyszły mi dość liczne pasma śluzu i dość liczne nabłonki płaskie. Wiecie może co to może oznaczać?

Też masz problem z moczem... Ja też. Pytałam dziewczyn na ogólnym. Szukałam też w Internecie Ale tu jest wszystko i nic...
A nie masz komentarza lekarza?

Też masz problem z moczem... Ja też. Pytałam dziewczyn na ogólnym. Szukałam też w Internecie Ale tu jest wszystko i nic...
A nie masz komentarza lekarza?
Na razie nie mam bo dopiero wieczorem były wyniki dostępne. Może jutro w ostatniej chwili coś się zwolni i pogadam na żywo.

reklama
Dziewczyny w osadzie moczu wyszły mi dość liczne pasma śluzu i dość liczne nabłonki płaskie. Wiecie może co to może oznaczać?

Tez bym powiedziala ze to zanieczyszczona probka. Tak jak dziewczyny radzą jeszcze raz bym oddala mocz do badania.

Jak opisujecie te badania wasze to mysle ze tutaj jest system lepszy. I krew i mocz sa pobierane na miejscu w gabinecie lekarza i nie ma watpliwosci. On od razu mowi co i jak a czlowiek nie musi sie zastanawiac.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry