reklama
Antiope
Fanka BB :)
No, niestety musisz płacić.Dzieki [emoji6]
Ja wizyte mam 2 czerwca prywatnie, ale mam tez wizyte 30 maja na nfz i pewnie skorzystam [emoji4]
Dziewczyny, jak mam skierowania od prywatnej ginekolog na badania to za badania i tak musze placic, nie ?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Tak myslalam bo z pierwsza corka tez za wszystko placilam ale myslalam ze moze sie cos pozmienialo [emoji6]
Niestety tak a koszt badań nie jest najniższy... No ale dzidziuś najważniejszyDzieki [emoji6]
Ja wizyte mam 2 czerwca prywatnie, ale mam tez wizyte 30 maja na nfz i pewnie skorzystam [emoji4]
Dziewczyny, jak mam skierowania od prywatnej ginekolog na badania to za badania i tak musze placic, nie ?
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
mojeboje
Na razie nie mam bo dopiero wieczorem były wyniki dostępne. Może jutro w ostatniej chwili coś się zwolni i pogadam na żywo.Też masz problem z moczem... Ja też. Pytałam dziewczyn na ogólnym. Szukałam też w Internecie Ale tu jest wszystko i nic...
A nie masz komentarza lekarza?
elifit
Moderatorka
że była zabrudzona próbka? Nabłonki płaskie to skóra, śluz to śluz. Spróbuj jeszcze raz pobrać.Dziewczyny w osadzie moczu wyszły mi dość liczne pasma śluzu i dość liczne nabłonki płaskie. Wiecie może co to może oznaczać?
reklama
aneta_ck
Dziewczyny w osadzie moczu wyszły mi dość liczne pasma śluzu i dość liczne nabłonki płaskie. Wiecie może co to może oznaczać?
Tez bym powiedziala ze to zanieczyszczona probka. Tak jak dziewczyny radzą jeszcze raz bym oddala mocz do badania.
Jak opisujecie te badania wasze to mysle ze tutaj jest system lepszy. I krew i mocz sa pobierane na miejscu w gabinecie lekarza i nie ma watpliwosci. On od razu mowi co i jak a czlowiek nie musi sie zastanawiac.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom