reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

1463075598-1d1mld.jpeg

Moje 2cm szczescia [emoji4] serduszko bije 178 razy na minute [emoji4] Poplakalam sie na usg jak zobaczylam ze wszystko jest i dzidzius i serduszko [emoji7]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
No widzisz a takiego doła miałaś dzisiaj! Bardzo się cieszę z twojego maleństwa! Brawo wy!

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I mam brac witamine b6 na mdlosci, sama, bez dodatkow i kwas foliowy. Zadnych innych kombinacji. Dostalam jeszcze czopki torecan jakby wymioty wrocily. I mam mnostwo badan do zrobienia

Iza super, bardzo sie ciesze! pieknosci!
mam te same czopki, wlasnie zaaplikowalam piwerwszego i czekam na efefkty
Ja po pierwszym czulam roznice ale potem juz mi nie pomagaly..

A teraz dla odmiany nie wymiotuje to biegunke mam cholercia.. Myslalam ze to ze stresu ale nie przeszlo [emoji20]

O właśnie, poproszę o dopisanie wizyty na 3 czerwca 20.00 :)

I gratuluję oczywiście dobrych wieści :)

Ja też poproszę o dopisanie 24 maja godz. 10.00 :)

Ja też się przypomnę proszę w wolnej chwili i dopisać mnie. Dziękuję!

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja poproszę wizytę na 3 czerwca, 16:50.... Juz nie moge sie doczekac

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wpisze Was jak tyko wejdę na kompa dobrze? Na razie leżę jak trup ;)

Izulka gratulacje*!!! Człowieczek super :)

reklama
Dzieki [emoji6]

Ja wizyte mam 2 czerwca prywatnie, ale mam tez wizyte 30 maja na nfz i pewnie skorzystam [emoji4]

Dziewczyny, jak mam skierowania od prywatnej ginekolog na badania to za badania i tak musze placic, nie ?

Do góry