reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Ja tak mysle ze jakbym miala miec cesarke to nie wiem czy nie wolalabym uspienia na te 15 minut.. przynajmniej ruszac sie mozna jak sie w miare przytomnosc odzyska a nie 12 godzin bez ruchu.. :( sama nie wiem jak to jest..

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
W Szczecinie po 6 godzinach wstajesz, w Wałczu po 16. W Twoim szpitalu 12?

Wasze dzieciaki takie wielkie i lekarze mówią że ponad 2kg to norma w 32 tyg?

U mnie w szpitaku to panika, że młody ma niecałe 1800g i jest jak na ten tydzień mega wielki i muszę mieć wielkie cukry bo taaaaaaki wieeeelki dzieciak a powinien nie przekraczać 1500g w 32 tyg....

Ja już nie wiem...

Ja mam 29t4d i 1450g i lekarz mówił,że to w normie

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Co lekarz to co innego. Co rejon to inne cukry... Jakby kobiety z wawy czy krk różniły się od tych z Wielkopolski.

U nas np w cukrach norma to:

Naczczo - 99
Po posiłku - 125

U mojej znajomej na Mazurach

Naczczo - 120
Po posiłku - 150

W wawie u lenam chyba:

Naczczo - 90
Po posiłku - 120

Weź tu bądź mądrym i pisz wiersze.

U mnie w szpitaku to panika, że młody ma niecałe 1800g i jest jak na ten tydzień mega wielki i muszę mieć wielkie cukry bo taaaaaaki wieeeelki dzieciak a powinien nie przekraczać 1500g w 32 tyg....

Ja już nie wiem...
Ja jestem w 33 tc mala ma 2200 i lekarz pow ze to norma :) do porodu przewidywana waga to 3500/600

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już nie wiem...
Tyle to moja wazyla w 29 plus 6. No mniej wiecej. A teraz w 31 plus 6 2040 i wszystko git. Jeszcze mnie lekarz chwalil ze cukry dobre skoro dzidzia w normie:D

Cholerka musze zadzwonic w poniedzialek do szpitala umowic sie na zaplanowanie porodu i wypelnienie dokumentow. Ciekawe czy nie za pozno bede dzwonic i czy termin dostane jakis. Jak nie to ba żywioł bede musiala isc i jak sie zacznie to albo mnie przyjmą albo nie

Ja już nie wiem...
Mój mały w 31 tc 1600 g.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry