reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Dzis mi lekarz powiedział, ze najbardziej boi sie takich pacjentek, które nie boja sie porodu. Bo zazwyczaj dopiero na porodówce sobie wszystko uświadamiają i panikują [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W sensie pierwiastek? Bo te co już za sobą mają zwykle się nie boją lub wręcz przeciwnie boją się powtórki [emoji23]

Gratki wizyty! 2kg to słuszna waga.

cb7wugpju04jz4q8.png

Dzis mi lekarz powiedział, ze najbardziej boi sie takich pacjentek, które nie boja sie porodu. Bo zazwyczaj dopiero na porodówce sobie wszystko uświadamiają i panikują [emoji12]

Ja się tam nie bałam, a na porodówce wcale nie spanikowałam. Wręcz jak zadzwoniłam do mojej położnej, to ona była przekonana, że to fałszywy alarm, bo ja taka spokojna byłam. :-p

Za pierwszym razem sie nie balam ale bylo ostro :) teraz wiem juz wiecej i mam nadzieje ze sobie lepiej poradze. Jestem silnie zmotywowana i ciekawa jal teraz bedzie. Oby szybciej. Bol przetrwam :)

Lisia mama gratulacje. Ładnie rosnie synek :)

Moja psiola jak byla z pierwszym dzieckiem w ciazy to mowi mi ze sie wcale nie bala bo tak naprawde nie wiedziala co ja czeka hehe i szla na luzie :D teraz jest w ciąży poraz drugi i mowi ze jak pomysli o porodzie a bardziej o pologu to ja zwala z nog i jej slabo hehe [emoji28][emoji28]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Moja psiola jak byla z pierwszym dzieckiem w ciazy to mowi mi ze sie wcale nie bala bo tak naprawde nie wiedziala co ja czeka hehe i szla na luzie :D teraz jest w ciąży poraz drugi i mowi ze jak pomysli o porodzie a bardziej o pologu to ja zwala z nog i jej slabo hehe [emoji28][emoji28]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Moja mama to samo mi powiedziała [emoji12] ze przy mnie sie nie bała az tak jak przy moim młodszym bracie.

Ale twierdzi, ze miała lekkie porody wiec w tym nadzieja dla mnie [emoji846]

Dzis 10 pazdziernika Wizytuja:

- Creativo
- Antiope
- Elifit

Kciuki mocne za Was dziewczyny i Wasze maleństwa

10 pazdziernik ( poniedziałek) - Creativo
10 pazdziernik ( poniedziałek) * 14.20- Antiope
10 pazdziernik ( poniedziałek) *15.00 - Elifit
11 pazdziernik (wtorek) *11.00 ktg - Aneta_ck
11 pazdziernik ( wtorek) *15.40 - xXxIzuLQaxXx
12 pazdziernik ( sroda) *9.00 - Tuiles
12 pazdziernik ( sroda) wizyta - Pajuinka
12 pazdziernik ( sroda) *17.00 - Krasnal77
13 pazdziernik ( czwartek) *9.00 - K8sad
13 pazdziernik ( czwartek) - majka23x
14 pazdziernik ( piatek) - Noemi87
17 pazdziernik (poniedziałek) - Elifit
18 pazdziernik ( wtorek) *10.30 usg - Aneta_ck
18 pazdziernik ( wtorek) - Lenam77
18 pazdziernik ( wtorek)* 18.30 - Nonkatoja
18 pazdziernik ( wtorek) - majka23x usg
19 pazdziernik ( sroda)- Ritia
24 pazdziernik (poniedziałek) - MamaNadii2
24 pazdziernik ( poniedziałek) - *14.00 - Antiope
29 pazdziernik ( sobota ) - Lisiamama
31 pazdziernik ( poniedzialek ) *8.40 - Lola Lolitta
2 listopad ( sroda) *9.00 usg - Joshi
3 listopad ( czwartek) - Lenam77
14 listopad ( poniedzialek) - Elifit

Kogo pominelam przepraszam , proszę dajcie znac kto i kiedy wizytuje raz dwa uzupelnie

[/COLOR][/I][/B][/U]

B

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry