reklama
LisiaMama
Fanka BB :)
MyDream
Kciuki sa i czekamy na relacje co u Mikosia [emoji110]
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
LisiaMama
Młody wazy juz 2078g także dobry przyrost [emoji6] następna wizyta 29 października czyli za 3 tygodnie [emoji846] wszystko dobrze u nas [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
creativo
BrawoMłody wazy juz 2078g także dobry przyrost [emoji6] następna wizyta 29 października czyli za 3 tygodnie [emoji846] wszystko dobrze u nas [emoji4]
Az jestem ciekawa ile nasz wazy do poniedzialku musze czekac
Luby wspominal ze moze pojdziemy prywatnie jeszcze raz do niego zeby zobaczyc ja w 3d ale sama nie wiem ...
Nonkatoja
Gratki. Duży już chłopak [emoji4]Młody wazy juz 2078g także dobry przyrost [emoji6] następna wizyta 29 października czyli za 3 tygodnie [emoji846] wszystko dobrze u nas [emoji4]
Ciekawe ile mój waży???
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
LisiaMama
Dzis mi lekarz powiedział, ze najbardziej boi sie takich pacjentek, które nie boja sie porodu. Bo zazwyczaj dopiero na porodówce sobie wszystko uświadamiają i panikują [emoji12]
Już coraz więcej z nas ma ponad 2kg na koncie też nie mogę doczekać się usg ale jeszcze 2tyg :|Młody wazy juz 2078g także dobry przyrost [emoji6] następna wizyta 29 października czyli za 3 tygodnie [emoji846] wszystko dobrze u nas [emoji4]
Lisia który to tydz ?
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Ja na razie staram się nie myśleć o porodzie, więc i strachu nie ma. Na pewno panika przed też nie jest wskazana, najważniejsza jest swiadomosc, że ból nas nie ominieDzis mi lekarz powiedział, ze najbardziej boi sie takich pacjentek, które nie boja sie porodu. Bo zazwyczaj dopiero na porodówce sobie wszystko uświadamiają i panikują [emoji12]
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
reklama
Czarownica3006
Ja wiem,że będę miała cc I juz się tak nastawilam, naczytalam i nasluchalam od koleżanek po cc jak to będzie I na co się nastawiać,że teraz jak mi by ktoś powiedział, że mam rodzic sn to bym chyba w panike wpadła. Ja muszę zawsze wszystko wiedzieć, każdy szczegół, być przygotowana na każdy krok.
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom