reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Młody wazy juz 2078g także dobry przyrost [emoji6] następna wizyta 29 października czyli za 3 tygodnie [emoji846] wszystko dobrze u nas [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Brawo
Az jestem ciekawa ile nasz wazy do poniedzialku musze czekac
Luby wspominal ze moze pojdziemy prywatnie jeszcze raz do niego zeby zobaczyc ja w 3d ale sama nie wiem ...

thgfflw1k3inkyc3.png

Dzis mi lekarz powiedział, ze najbardziej boi sie takich pacjentek, które nie boja sie porodu. Bo zazwyczaj dopiero na porodówce sobie wszystko uświadamiają i panikują [emoji12]

Młody wazy juz 2078g także dobry przyrost [emoji6] następna wizyta 29 października czyli za 3 tygodnie [emoji846] wszystko dobrze u nas [emoji4]

Już coraz więcej z nas ma ponad 2kg na koncie :) też nie mogę doczekać się usg :D ale jeszcze 2tyg :|
Lisia który to tydz ?

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Dzis mi lekarz powiedział, ze najbardziej boi sie takich pacjentek, które nie boja sie porodu. Bo zazwyczaj dopiero na porodówce sobie wszystko uświadamiają i panikują [emoji12]

Ja na razie staram się nie myśleć o porodzie, więc i strachu nie ma. Na pewno panika przed też nie jest wskazana, najważniejsza jest swiadomosc, że ból nas nie ominie ;)

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja wiem,że będę miała cc I juz się tak nastawilam, naczytalam i nasluchalam od koleżanek po cc jak to będzie I na co się nastawiać,że teraz jak mi by ktoś powiedział, że mam rodzic sn to bym chyba w panike wpadła. Ja muszę zawsze wszystko wiedzieć, każdy szczegół, być przygotowana na każdy krok.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry