reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

a może stworzyć wątek z fotkami brzucholi?
To nie jest głupi pomysł [emoji6]
mój suwaczek stoi w miejscu [emoji46]

h44ed5qp61kt7bg8.png

reklama
Ja rodzilam marcu, slonce swiecilo i padal snieg, ale dosc ladnie bylo, druga corka w lipcu w mega upale, dobrze ze w nocy, choc i tak zaduch byl, a teraz sie ciesze ze bedzie grudzien [emoji4] to nie te czasy ze jest zimno w domach, teraz jest cieplutko jak sie napali i nie boje sie ze dzidzius zachoruje [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
a dziewczyny powiedzcie jak to jest z noworodkiem w zimie, najpierw werandowanie, potem wychodzenie, w styczniu przy takich mrozach pewnie w domu siedzenie? Nie wyobrażam sobie zimowego ubierania trjki dzieci ufff moze jakieś rady w tym temacie?

Mam nadzieję ze grudzień będzie ciepły jak zawsze. Świąt w tym roku u mnie nie będzie. No chyba że mama z mężem przejmą wszystko.

Synka urodziłam w styczniu w 2015 :) i naprawdę nie było źle . I mniej więcej tak to wygląda, że jak skończył 2 tyg. werandowałam go najpierw 10 minut za parę dni 15 , i mniej więcej jak mały miał miesiąc zaczęłam wychodzić na spacery zaczynając od 15 minut (dodam, że mrozy były około -15 , więc dlatego to tak wolno poszło :) ) z każdym dniem wydłużając :) Co do ubierania na spacery- na dres, kombinezon ja używałam niezbyt grubego, bo prócz tego synek był w śpiworku w gondolce (to taki ubiór na te silniejsze mrozy :) )

Do góry