reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Wieści sa zdecydowanie lepsze. Krwiak sie opróżnia i stąd krwawienie. Juz go prawie na usg nie bylo widac. Dzidzia rosnie, bije jej sersuszko i ma juz 22 mm. Co ja sie strachu najadlam przez te dwa dni. Jeszcze przetrwać tylko diabetologa w czwartek i bedzie lepiej.

Agucha kochanie zmień mi proszę Cie godzinę wiZyty w pon na 16.10 zamiast 10.10

Wieści sa zdecydowanie lepsze. Krwiak sie opróżnia i stąd krwawienie. Juz go prawie na usg nie bylo widac. Dzidzia rosnie, bije jej sersuszko i ma juz 22 mm. Co ja sie strachu najadlam przez te dwa dni. Jeszcze przetrwać tylko diabetologa w czwartek i bedzie lepiej.

Agucha kochanie zmień mi proszę Cie godzinę wiZyty w pon na 16.10 zamiast 10.10

super wieści! trzymam mocno dalej kciuki!!

Mój maluszek z wczorajszej wizyty ma juz 14,5mm. To obok pęcherzyka podobno jest krwiak, w szpitalu na powtórnym usg nic nie widzieli. Może któraś z was miała podobna sytuacje i orientuje sie czy rzeczywiście na tym zdjęciu jest ten krwiak czy nie bo juz można zgłupieć przez tych lekarzy.
1461669982-zapnwo.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry