reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

Grama wow. I wszystko wiadomo.

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Gratki wizyt:)

Grama no faktycznie szok .

Moje mlode tez juz tydzien większe na suwaczky mam dzis 15t1d a z karty ciąży 16t2d

Krasnal plec potwierdzona przez innego ginekologa?

Faktycznie przepaść ogromna pomiędzy testami. Przynajmniej wiadomo na co warto się decydowac (biorąc tez pod uwage dosyć ryzykowną aminopunkcje)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Przepraszam że nie na temat ale chciałabym się dowiedzieć jakie jest wasze zdanie .Witam , okres miałam regularny spóźnial mi się max 1 dzień , w tym miesiącu spóźnia mi się już 5 dni i wczoraj odbyła stosunek bez zabezpieczenia i narzeczony skończył we mnie . Zawsze tydzień przed okresem miałam ból piersi a w tym miesiącu było tak że bolaly mnie przez 2 dni i już nie bolaly . Dziwne jest też to że nie miałam ochoty na słodkie a zawsze miałam. Czuję czasami lekkie kłucie w jajniku i czasami jakby ciągnięcie w podbrzuszu i lekkie mdłości . Czy waszym zdaniem jest to możliwość zajścia w ciążę ?
No a podczas cyklu byl stosunek bez zabezpieczenia ? Bo to ze odbyl sie taki stosunek wczoraj to na ciaze nie wskazuje [emoji6] Poza tym nalepiej zrobic test, a jeszcze lepiej test z krwi betaHCG [emoji6] powodzenia

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzis nie najadlam sie mentosow przed badaniem i dziecko bylo tak leniwe i tak zle odwrocone, ze nic ciekawrgo nie bylo widac... Ale poki plotka nie zostala zdementowana synek zostal synkiem;-) zdjecia niedlugo podrzuce tylko do domu dojade:-)

a8doqqmzc43dxz7w.png

Kochana, dajmy dziewczynie szanse, moze faktycznie ma problem a my juz "doswiadczone" to lepiej znamy objawy niz na staraniach np [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Izulu dziewczyna napisała ten sam post w kilku wątkach najpierw z datą kwietniowa teraz tu. Weszłam w profil i sprawdziłam.
Nie rzucam takich słów na wiatr ;)

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Do góry