reklama
penguinlicious
Fanka BB :)
Trzymam kciuki, żeby tym razem było dobrzeJa też zaraz 34 lata i mam nadzieję że tym razem się uda (3 ciaza, ale dwie zatrzymaly sie w 6 tygodniu).
Jutro kolejne USG i zobaczymy, czy tym razem przeszliśmy ten fatalny 6 tydzień

Artemida90
Dziewczyny które już miały na USG serce dajcie znać to wam wpiszę serduszko na pierwszą stronę
Artemida90
moje dziecko jest z komórki zapłodnionej w 2019 roku miałam wtedy 29 lat więc nie mam obaw 

Smerfetka1212
Zaangażowana w BB
Ja też już po i też wszystko ok ale termin jednak 10.12Ja już po wizycieserduszko bije jak szalone
karta ciąży założona i termin tak jak podawałam na początku 13 grudzień
![]()

natalia16!
Zaangażowana w BB
Super !Ja też już po i też wszystko ok ale termin jednak 10.12![]()

MamaR
Ja pójdę 5+2 na pierwszą wizytę wg moich obliczeń bo wg ostatniej miesiączki to będzie 6+0Cześć
Wczoraj Was trochę poczytałam, bo miałam przeczucia ciążowe…dziś test na maxa pozytywny, gruba krecha.
W którym tygodniu byłyście/będziecie pierwszy raz u ginekologa?
U mnie wychodzi, że dziś jest 4+5.
Medycyna jest wspaniałamoje dziecko jest z komórki zapłodnionej w 2019 roku miałam wtedy 29 lat więc nie mam obaw![]()

Artemida90
Tak bo miałam w sumie 10 zarodków a zużyłam jak na razie 4, ale więcej dzieci nie planujemy z mężem. Zarodki pójdą albo do adopcji/na cele badawcze/albo do utylizacji. To jeszcze musimy z mężem obgadać.Ja pójdę 5+2 na pierwszą wizytę wg moich obliczeń bo wg ostatniej miesiączki to będzie 6+0
Medycyna jest wspaniałaMasz jeszcze jakieś zarodki ?
Artemida90
zmieniłam Ci termin i wpisałamJa też już po i też wszystko ok ale termin jednak 10.12![]()

reklama
Mama2025Kasia
Zaciekawiona BB
Ja już po wizycie, mam przyjąć za 2 tygodnie,
Jest Pęcherzyk ciążowy i żółtkowy, wygląda to na 5 tydzień, więc według lekarza za 3 dni powinno być widać już zarodek
Dla pewności w poniedziałek powtórzę Bete,
Niby według lekarza wszystko jest dobrze,
Mam się oszczędzać odpoczywać i nie dźwigać.
Jutro mam dzwonić o kolejny termin wizyty za 2 tygodnie ( ale niewiem czy tyle wytrzymam) chce już usłyszeć serduszko że wszystko jest dobrze
Jest Pęcherzyk ciążowy i żółtkowy, wygląda to na 5 tydzień, więc według lekarza za 3 dni powinno być widać już zarodek
Dla pewności w poniedziałek powtórzę Bete,
Niby według lekarza wszystko jest dobrze,
Mam się oszczędzać odpoczywać i nie dźwigać.
Jutro mam dzwonić o kolejny termin wizyty za 2 tygodnie ( ale niewiem czy tyle wytrzymam) chce już usłyszeć serduszko że wszystko jest dobrze
Podziel się: