reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

Byłam dzisiaj na pobraniu krwi. Jestem lżejsza o 7 probówek i 700zł 🫣🤣 dobrze, że kolejki nie było, bo jednak wyjście z domu na czczo z moimi mdłościami to wyzwanie

O ja 😁 ceny z kosmosu 🤪
trzymam kciuki. Ja też dziś wizytuje. Serduszka jeszcze pewnie nie będzie, ale idę dla spokojności, bo w sobotę jedziemy na tydzień do Zakopanego, a ja się czuje okropnie. Chcę się chociaż dowiedzieć czy jest ok , czy mogę normalnie tam chodzić ( ile siły będę miała) , no i czy nie ma przeciewakazan do karmienia piersią. Mam na 10:30 i idę do jakiejś innej , bo ta co chce żeby prowadziła moją ciążę ma dopiero na 20 mają wolny termin.
Ja mam też dziś wizytę o 20.50 dopiero prywatną, lekarz ma bardzo dobre opinie więc zobaczymy, i chyba jednak będę prowadzić ciąże prywatnie, bo ten z przechodni w szpitalu był miły i ok ale kartę ciąży zakłada w 12 tygodniu, i l4 też dopiero, a ja niestety mam ciężką pracę i przez to tydzień temu były plamienia, dał aby Luteine i wzięłam kilka dni urlopu z pracy

reklama
O ja 😁 ceny z kosmosu 🤪

Ja mam też dziś wizytę o 20.50 dopiero prywatną, lekarz ma bardzo dobre opinie więc zobaczymy, i chyba jednak będę prowadzić ciąże prywatnie, bo ten z przechodni w szpitalu był miły i ok ale kartę ciąży zakłada w 12 tygodniu, i l4 też dopiero, a ja niestety mam ciężką pracę i przez to tydzień temu były plamienia, dał aby Luteine i wzięłam kilka dni urlopu z pracy
Ja też chodzę prywatnie do ginekolog która mnie prowadzi od kilku lat i zna całą moją historię poronień itd. Mam ogromny stres bo poprzednie ciąże kończyłam właśnie po tej wizycie.. ale staram się myśleć pozytywnie i w końcu musi być dobrze. Na dzisiaj miałam zrobić morfologię, żelazo, ferrytyne, D3, tsh i mocz. Bardzo liczę na to że wyjdę z uśmiechem z wizyty🤗 dzisiaj 7+0 a i rocznikowo też mam 35 lat🙂

Dziewczyny dzisiaj ja mam USG żeby sprawdzić czy jest serduszko. Wizyta dopiero o 17:30, chyba jajo zniosę do tego czasu.. trzymajcie kciuki za moją fasolkę 🤗 Miłego dnia mamuśki
Trzymam kciuki !
Ja również dziś wizyta a właściwie to zaraz już czekam także też trzymajcie kciuki żeby było wszystko dobrze 😍

Ja po wizycie mam 0,28cm człowieczka w brzuchu.🥰 Wszystko prawidłowo, zgadza się z moimi wyliczeniami .

Załączniki

• ada9e5bb-6359-4d3d-8ab8-fc568b8426b1.jpeg
    ada9e5bb-6359-4d3d-8ab8-fc568b8426b1.jpeg
    90,7 KB · Wyświetleń: 40
Ale powiem Wam tak tragicznie nie czułam się w każdej ciąży. Oprócz miłości jestem strasznie senna, jakbym cały czas jechała na oparach. Lekarka powiedziała, że bardzo mozliwe , że przez karmienie. Zaleciła zakończyć i zrobić morfologia , zeby sprawdzić czy już nie mam anemii.

reklama
Do góry