reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

Ja też zaraz 34 lata i mam nadzieję że tym razem się uda (3 ciaza, ale dwie zatrzymaly sie w 6 tygodniu).

Jutro kolejne USG i zobaczymy, czy tym razem przeszliśmy ten fatalny 6 tydzień

reklama
Ja też zaraz 34 lata i mam nadzieję że tym razem się uda (3 ciaza, ale dwie zatrzymaly sie w 6 tygodniu).

Jutro kolejne USG i zobaczymy, czy tym razem przeszliśmy ten fatalny 6 tydzień
Trzymam kciuki, żeby tym razem było dobrze ☺️ Obyśmy w jak największym gronie dotrwały do grudnia 🥰

Cześć :)
Wczoraj Was trochę poczytałam, bo miałam przeczucia ciążowe…dziś test na maxa pozytywny, gruba krecha.
W którym tygodniu byłyście/będziecie pierwszy raz u ginekologa?
U mnie wychodzi, że dziś jest 4+5.
Ja pójdę 5+2 na pierwszą wizytę wg moich obliczeń bo wg ostatniej miesiączki to będzie 6+0

moje dziecko jest z komórki zapłodnionej w 2019 roku miałam wtedy 29 lat więc nie mam obaw ☺️
Medycyna jest wspaniała 🥰 Masz jeszcze jakieś zarodki ?

Ja pójdę 5+2 na pierwszą wizytę wg moich obliczeń bo wg ostatniej miesiączki to będzie 6+0

Medycyna jest wspaniała 🥰 Masz jeszcze jakieś zarodki ?
Tak bo miałam w sumie 10 zarodków a zużyłam jak na razie 4, ale więcej dzieci nie planujemy z mężem. Zarodki pójdą albo do adopcji/na cele badawcze/albo do utylizacji. To jeszcze musimy z mężem obgadać.

reklama
Ja już po wizycie, mam przyjąć za 2 tygodnie,

Jest Pęcherzyk ciążowy i żółtkowy, wygląda to na 5 tydzień, więc według lekarza za 3 dni powinno być widać już zarodek

Dla pewności w poniedziałek powtórzę Bete,

Niby według lekarza wszystko jest dobrze,

Mam się oszczędzać odpoczywać i nie dźwigać.

Jutro mam dzwonić o kolejny termin wizyty za 2 tygodnie ( ale niewiem czy tyle wytrzymam) chce już usłyszeć serduszko że wszystko jest dobrze

Do góry