Mario95
Fanka BB :)
Sprawdz na ulotce . A jak nie masz to w GoogleMogę to czy iść po Apap?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sprawdz na ulotce . A jak nie masz to w GoogleMogę to czy iść po Apap?
Apap to paracetamol - tylko nazwa handlowa nie nawiązuje do nazwy międzynarodowej substancji czynnejSprawdz na ulotce . A jak nie masz to w Google
złym samopoczuciem i cierpiąc z bólu bardziej szkodzisz moim zdaniem - bardzo dobrze zrobiłaśWzięłam Apap, męża wysłałam. Łykając normalnie płakałam, ze truje fasolkę ale już nie mogę
złym samopoczuciem i cierpiąc z bólu bardziej szkodzisz moim zdaniem - bardzo dobrze zrobiłaś
Mam skan w przyszlym tyg. Too bedzie 6tyg i 5 dni. Oby tylko bilo juz serduszko! W poprzednich, ciaza zatrzymywala sie na 5 tyg i juz mialam oznaki braku implantacj - plamienia. Teraz jestem na lekach od poczatku ciazy jak i juz od samej owulacji i zero oznak ze cos nie tak. Oby tylko bylo dobrze. A bierzezs jakies leki?To jesteśmy w podobnej sytuacji. Ja też ponad rok od poprzedniej ciąży i też 2 poronienia za mną i też muszę czekać te 2 tygodnie żeby coś się wyjaśniło i żeby było trochę więcej wiadomo
@Majeczka1996 dokładnie tak jak mówi koleżanka wyżej. Apap jest bezpieczny w ciąży.złym samopoczuciem i cierpiąc z bólu bardziej szkodzisz moim zdaniem - bardzo dobrze zrobiłaś
Termin porodu mamy taki samu mnie kolejna wizyta 11.05 , a przewidywany poród 17.12
Mało się udzielam, ale to przez złe samopoczucie - wymioty itp
Oczywiście, że się nie obrazi.@Majeczka1996 dokładnie tak jak mówi koleżanka wyżej. Apap jest bezpieczny w ciąży.
Na listopadowych jest dziewczyna, której lekarz na migreny pozwolił Ibuprom. Chyba się nie obrazi jak ją zawołam: @Lady With Cats a może i potwierdzi