duska1205
Początkująca w BB
Ostatnio był, teraz lekarz nie mógł znaleźćA co z pęcherzykiem żółtkowym ? Bo ostatnio chyba był ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ostatnio był, teraz lekarz nie mógł znaleźćA co z pęcherzykiem żółtkowym ? Bo ostatnio chyba był ?
sny w ciąży są poza sennikiemHej, życzę wszystkim owocnych wizyt! <3 śniło mi się ostatnio, że już urodziłam dorodnego bobasa, dokładnie córkę. Wg sennika oznacza to kłopoty zawodowe i finansowe lub utratę partnera ale nie wierze w senniki odkąd powiedział mi, żebym kupiła los na loterii bo sporo wygram. Kupiłam i nie wygrałam nic. Oszukują
aż takie głupoty mogą się śnić?sny w ciąży są poza sennikiem
to dopiero początek!aż takie głupoty mogą się śnić?
jadam tak bez ciążyNie wiem jak wasze zachcianki jedzeniowe, ale ja właśnie zjadłam cebularza i przegryzłam to batonem milkyway i jakoś średnio mogę takie ciężkie serowe dania. Gotuje pomidorówkę za to
Ja też w ciąży jem bardziej standardowojadam tak bez ciąży