Moni17.06
Fanka BB :)
A gdzie chodzisz do lekarza ?tak, takzapomniałam oznaczyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A gdzie chodzisz do lekarza ?tak, takzapomniałam oznaczyć
W moje zeszłorocznej ciąży, którą straciłam w 9tyg chodziłam do Ordona w Wieluniu ale byłam średnio zadowolona. Poza tym niedokładnie zostałam oczyszczona i niesprawdzona po zabiegu, więc musiałam mieć wykonywany dwa razy, stąd moje pytanie. Aktualnie jeżdżę do Mediconcept we Wrocławiu, do dr. HalamyA gdzie chodzisz do lekarza ?![]()
a ty?A gdzie chodzisz do lekarza ?![]()
Oo widzisz o nim rozne opinie slyszalam alurat jak sie przyjmowalam do szpitala to on szedl na urlop... a jesli moge spytac byly jakies objawy poronienia ? Ja ze swojego bardzo jesyem zadowolonaW moje zeszłorocznej ciąży, którą straciłam w 9tyg chodziłam do Ordona w Wieluniu ale byłam średnio zadowolona. Poza tym niedokładnie zostałam oczyszczona i niesprawdzona po zabiegu, więc musiałam mieć wykonywany dwa razy, stąd moje pytanie. Aktualnie jeżdżę do Mediconcept we Wrocławiu, do dr. Halamy
Dr Rychlika ty?![]()
Powodzenia trzymam kciuki ;*@pluto_nova, mam na 14, już trzęsę portkami![]()
ŻadnychOo widzisz o nim rozne opinie slyszalam alurat jak sie przyjmowalam do szpitala to on szedl na urlop... a jesli moge spytac byly jakies objawy poronienia ? Ja ze swojego bardzo jesyem zadowolona
16:45
Byłam kiedyś, ale powiem ci że po tych przebojach tam jakoś się zraziłam na tych lekarzy w tym szpitalu i ostatecznie wybrałam kierunek Wrocław, chociaż nieuniknione że przyjdzie mi rodzić w WieluniuDr Rychlik