reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2023 🎅

reklama
A gdzie chodzisz do lekarza ? ;)
W moje zeszłorocznej ciąży, którą straciłam w 9tyg chodziłam do Ordona w Wieluniu ale byłam średnio zadowolona. Poza tym niedokładnie zostałam oczyszczona i niesprawdzona po zabiegu, więc musiałam mieć wykonywany dwa razy, stąd moje pytanie. Aktualnie jeżdżę do Mediconcept we Wrocławiu, do dr. Halamy

W moje zeszłorocznej ciąży, którą straciłam w 9tyg chodziłam do Ordona w Wieluniu ale byłam średnio zadowolona. Poza tym niedokładnie zostałam oczyszczona i niesprawdzona po zabiegu, więc musiałam mieć wykonywany dwa razy, stąd moje pytanie. Aktualnie jeżdżę do Mediconcept we Wrocławiu, do dr. Halamy
Oo widzisz o nim rozne opinie slyszalam alurat jak sie przyjmowalam do szpitala to on szedl na urlop... a jesli moge spytac byly jakies objawy poronienia ? Ja ze swojego bardzo jesyem zadowolona

Oo widzisz o nim rozne opinie slyszalam alurat jak sie przyjmowalam do szpitala to on szedl na urlop... a jesli moge spytac byly jakies objawy poronienia ? Ja ze swojego bardzo jesyem zadowolona
Żadnych:) jechałam normalnie zadowolona i uśmiechnięta na wizytę i okazało się, że ciąża obumarła tydzień wcześniej. Objawy to miałam dopiero po pierwszym zabiegu nieprzyjemnie, bo jak niedokładnie oczyścili, to bóle, zasłabnięcia, krwawienie i nie dawało mi to spokoju więc się zgłosiłam sama do lekarza i skierował do szpitala na drugi zabieg:(

reklama